Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Hef het glas: nieuwe Netflix-komedie ‘Wine Country’ is hílarisch

Hef het glas: nieuwe Netflix-komedie ‘Wine Country’ is hílarisch

Hef het glas: nieuwe Netflix-komedie ‘Wine Country’ is hílarisch

Brengt jouw vriendinnenclub ook het liefst de hele dag door in het zonnetje met een glaasje (of flesje) wijn? Of lopen jullie tripjes ook altijd een kléin beetje uit de hand? Dan is deze geweldige komedie van Netflix écht iets voor jullie. 

Girlstrip

Wanneer zes vriendinnen erop uit trekken naar het Californische ‘Wine Country’ om de 50e verjaardag te vieren van één van hen, loopt er al wel eens wat mis. De dames zijn al zo lang bevriend, dat er al snel enkele frustraties opspelen. Een film over vriendschap, ouder worden en vooral heul veel wijn. Dat zijn pas squadgoals als je het ons vraagt!

Lees ook: Kijkers ‘Married at First Sight’ gaan helemaal stuk om ‘Peter’ en raken niet uitgetwitterd

Netflix and chill

Gelukkig hoeven we niet lang meer wachten om deze komische feel-good film te kijken. ‘Wine Country staat namelijk al vanaf 10 mei op Netflix! Perfect voor een avondje met vrienden; zorg voor genoeg wijn en discussieer erop los over wie welk type vriendin later zou zijn…

Hieronder kan je alvast genieten van de trailer en ohja, ‘Eternal Flame van ‘The Bangles’ krijg je voor de rest van de week waarschijnlijk niet meer uit je hoofd.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Netflix