Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Aftellen! Nieuw ‘all stars’-seizoen van ‘Heel Holland Bakt’ al bijna van start

Aftellen! Nieuw ‘all stars’-seizoen van ‘Heel Holland Bakt’ al bijna van start

Aftellen! Nieuw ‘all stars’-seizoen van ‘Heel Holland Bakt’ al bijna van start

We mogen inmiddels alweer tien jaar genieten van het ultieme feel good-programma ‘Heel Holland Bakt’. Dat jubileum kunnen de makers natuurlijk niet zomaar onopgemerkt voorbij laten gaan en dus is er een speciale editie in aantocht, waarin oude bekenden opnieuw een poging gaan wagen om de állerbeste bakker te worden.

HHB All Stars

Er staat heuse all stars-editie klaar, waarvan presentator André van Duin eind februari alvast een lichtte alvast een tipje van de sluier oplichtte in TroostTV. “Er komt een speciale serie. Het programma bestaat dan tien jaar, dus de beste bakkers van de afgelopen jaren komen dan langs.” Hoe leuk!

Nog een keer

Nu is bekend dat de show Heel Holland Bakt Nog Een Keer gaat heten en hierin gaan we dus heel wat oude bekenden terugzien. Om wie het precies gaat, is nog een verrassing. Wat wel duidelijk is, is dat de thuisbakkers aan de slag gaan met opdrachten die geïnspireerd zijn op de opdrachten uit voorgaande afleveringen.

Lees ook
Makkelijker wordt het niet: deze Nutella-taart maak je met slechts twee (!) ingrediënten

Startdatum

De presentatie is wederom in handen van André van Duin. Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven beoordelen ook deze reeks de baksels. Al vanaf zondag 5 september kun je weer elke week op de bank ploffen. Om 20:30 uur is dan de eerste aflevering van deze feestelijke editie te zien op NPO 1. Bakkers klaar, bakken maar (weer).

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_)

Bron: STORY | Beeld: Omroep MAX