Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Kinderen klaar, bakken maar! Makers ‘Heel Holland Bakt Kids’ op zoek naar kandidaten

Kinderen klaar, bakken maar! Makers ‘Heel Holland Bakt Kids’ op zoek naar kandidaten

Kinderen klaar, bakken maar! Makers ‘Heel Holland Bakt Kids’ op zoek naar kandidaten

Bakt jouw zoon, dochter, neefje of buurmeisje de lekkerste koekjes? En weet-ie je iedere keer weer opnieuw te verrassen met de meest creatieve taarten? Geef die kleine spruit dan nu op voor het gloednieuwe programma ‘Heel Holland Bakt Kids’. 

Heel Holland Bakt Kids

Via de socialmediakanalen van Heel Holland Bakt heeft André van Duin (73) een oproep aan alle kinderen van Nederland. In een lachwekkende video vertelt de presentator dat de inschrijving voor het kids-seizoen van start is gegaan. “Ben jij tussen de negen en twaalf jaar oud en ben je dol op bakken? Ga dan samen met een volwassene – waarmee je in één huis woont – de strijd aan.”

Kinderen met (groot)ouders

Eerder dit jaar verklapte Jan Slagter (66) in RTL Boulevard dat er een kinderversie van Heel Holland Bakt in aantocht was, dat uitgezonden zal worden op NPO3. Daarvoor deed hij er al een boekje over open tegenover AD. Tegen de krant zei hij in december dat hij de wens had om het programma te maken. “Kinderen met hun ouders of grootouders, dat zie ik voor me”, zei hij eind vorig jaar. “Want kinderen vinden bakken ontzettend leuk.”

Lees ook
Jippiejajee: ‘Heel Holland Bakt’ komt met een kids-versie

Overgebleven taarten

In de volwassen versie van Heel Holland bakt komen keer op keer weer de mooiste creaties voorbij: van hartige kaasbloemen tot (in elkaar gezakte) chocolade bombes. Maar door de muizenhapjes die Janny en Robèrt nemen, raken de baksels niet op. Wat gebeurt er dan met de overgebleven lekkernijen? Voor alle trouwe kijkers van het bakprogramma is er nu een verlossend antwoord.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Omroep MAX, Instagram