Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Hebben: McDonalds brengt Big Mac kledinglijn uit

Hebben: McDonalds brengt Big Mac kledinglijn uit

Hebben: McDonalds brengt Big Mac kledinglijn uit

Wanneer je geregeld langs de McDrive gaat en minstens twee keer per week een hamburgertje naar binnen werkt, kunnen we je heel blij maken met het volgende nieuws: je favoriete fastfoodketen komt met een ware kledinglijn. Vól snacks. Hoe leuk is dat?

Lees ook: Ein-de-lijk: McDonalds gaat vanaf vandaag thuisbezorgen!

McDonalds heeft de handen ineen geslagen met het Japanse modemerk BEAMS. Dit heeft geleid tot een ‘Big Mag capsulecollectie’, met allerlei mode-items voor die hard hamburger fans. (That’s us!) De grote hamburger is terug te zien op tassen, telefoonhoesjes, een pet en een T-shirt met borstvakje.

Je kunt alle items bestellen via de website Rakuten. Maar schrik niet wanneer je de site opent, want alles is in het Chinees geschreven. Maar daar hebben we een simpel trucje voor: klik in Google Chrome op ‘vertalen’, en je ziet de site in het Nederlands geschreven staan. Wel zo gemakkelijk, nietwaar?

Wees er wel snel bij, want er is maar een beperkte oplage van de kledingstukken beschikbaar. Zo zijn er maar 300 stuks van elk artikel te koop. En wij vermoeden dat je écht niet de enige bent die zichzelf wel ziet lopen met een Big Mag t-shirt!

Bekijk hieronder een aantal items uit de capsulecollectie. Wat is jouw favoriet?

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10