Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Hebben: Aldi verkoopt nu super goedkope Yankee Candle dupes

Hebben: Aldi verkoopt nu super goedkope Yankee Candle dupes

Hebben: Aldi verkoopt nu super goedkope Yankee Candle dupes

De kaarsen van Yankee Candle zijn vooral in Amerika mateloos populair. Enige nadeel: er hangt een aardig prijskaartje aan. Maar dat is verleden tijd! Aldi komt namelijk met goedkope dupes.

Lees ook: LIFEHACK: we branden onze kaarsen verkeerd

Voor een Yankee Candle betaal je al snel 24 pond, omgerekend zo’n 27 euro. Best prijzig voor een kaars, moet Aldi gedacht hebben. Hoewel de kaarsen misschien niet exact dezelfde geuren hebben als de Yankee Candle, komt het qua uiterlijk toch behoorlijk dicht in de buurt! Voor maar 1.99 pond kun je heel je kamer laten geuren naar Ocean Driftwood, Seaside Garden of Along The Coast.

Online uitverkocht
Of deze populaire kaarsen ook naar Nederland komen, is nog niet duidelijk. Wij hopen in ieder geval van wel! Mochten ze hier uitgebracht worden, moet je er snel bij zijn. Online is de kaars namelijk helaas al uitverkocht. En de dupes van hun eerder uitgebrachte Jo Malone-kaars zijn alleen nog maar op eBay te verkrijgen.

Bron: Metro.co.uk | Beeld: aldi.co.uk

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10