Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Blessed be de gloednieuwe trailer! De spanning stijgt in 4e seizoen ‘The Handmaid’s Tale’

Blessed be de gloednieuwe trailer! De spanning stijgt in 4e seizoen ‘The Handmaid’s Tale’

Blessed be de gloednieuwe trailer! De spanning stijgt in 4e seizoen ‘The Handmaid’s Tale’

De coronacrisis heeft een hoop in de war geschopt, zo ook in Hollywood. Grote releases werden uitgesteld en zo’n beetje alle film- en serie-opnames kwamen stil te liggen, met grote vertragingen (en eindeloos lang wachten na spannende cliffhangers) tot gevolg. Gelukkig pakt de wereld langzaam de draad weer op, ook de makers van ‘The Handmaid’s Tale’. Het langverwachte vierde seizoen heeft zojuist een gloednieuwe trailer gekregen.

Niet zonder haar dochter

Het derde seizoen eindigde, zoals we inmiddels gewend zijn, loeispannend en zenuwslopend. June wist een groep van meer dan honderd kinderen een vliegtuig in te smokkelen, waarmee ze naar het veilige Canada vlogen. Helaas bleek het (vooralsnog) onmogelijk om haar eigen dochter ook te bevrijden uit Gilead en dus kon ze – hoewel ze de vrijheid al bijna kon ruiken – het niet over haar hart verkrijgen zelf te vertrekken. Ze besloot te blijven om het verschrikkelijke regime te bestrijden.

Blessed be the squad

June hoeft dat gelukkig niet alleen te doen. Al in seizoen drie bleek ze lang niet de enige ‘handmaid’ die het zat is om als broedmachine te dienen. De eerste contouren van een verzetbeweging werden aan het einde van de derde reeks zichtbaar. In het vierde seizoen zal June waarschijnlijk de drijvende kracht zijn achter dit groeiende sabotagenetwerk. Naast alle ellende is er toch nog hoop: de gekwelde vrouwen nemen hun lot nu écht in eigen hand. Blessed be the squad!

Lees ook
Tof: originele ‘Handmaid’s Tale’-film uit 1990 nú te streamen in Nederland

The Handmaid’s Tale seizoen 4

Wanneer kunnen we nu eindelijk zien hoe June’s strijd en avontuur verder verlopen? Helaas duurt dat nog even. Het vierde seizoen zou al iets later zou verschijnen dan verwacht, in het najaar van 2020, omdat de makers de serie ‘grootser wilden opzetten’. Helaas zorgt de coronacrisis ervoor dat we nóg langer geduld moeten hebben voor nieuwe afleveringen. Hulu, dat de serie produceert, bekend dat de vierde reeks van The Handmaid’s Tale in 2021 verschijnt. Een exacte datum blijven ze ons echter nog verschuldigd. Daar kan pas meer over gezegd worden zodra de productie weer begonnen is.

The Handmaid’s Tale is in Nederland te zien op Videoland, en FOX zendt sinds kort het eerste seizoen van de serie uit.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide | Beeld: Still