Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Handige gadgets voor op de camping

Handige gadgets voor op de camping

Handige gadgets voor op de camping

Ga je deze zomer back to basic kamperen? Dan kunnen deze handige gadgets nog wel eens van pas komen…

Draagbare bbq

Heb je altijd ruzie met de gaspitjes? Neem dan deze bbq mee naar de camping. Door de draagbeugel kun je ‘m overal makkelijk mee naartoe nemen en je bereidt er ook nog eens heerlijke maaltijden mee. Denk aan vispakketjes in folie, kip- en groentespiesjes, gepofte aardappelen en maïs.
Weber barbecue, € 73,95

barbecueHangmat

Kamperen is relaxen. En dat doe je natuurlijk in een hangmat. In deze hangmat van canvas  schommel je heerlijk heen en weer. Zoek daarom een mooie plek om ‘m op te hangen en je komt er nooit meer uit.
Hangmat, € 34

hangmat

Vergiet

Met de vergiet kun je veel kanten op. Daarom is die ook op de camping onmisbaar. Denk aan het weren van insecten, het bewaren van ijsklontjes zodat ze minder snel smelten of gebruik ‘m als buitendouche voor de kinderen.
Vergiet, € 10,95

vergiet

Opbergmand
Eigenlijk is dit een wasmand, maar hij kan ook prima dienst doen als opbergmand om de tent netjes te houden, als voetenbadje, voor een handwasje, als korf voor een balspelletje, als afwasteil en noem maar op.
Wasmand, € 21,45

wasmand

 

Waterkaraf

Op warme dagen is het belangrijk om veel te drinken. Heb je genoeg van water? Voeg dan aan het water stukjes citroen, komkommer en munt of basilicum toe. Dit maakt het extra fris én smaakvol.
Karaf, € 13,95

waterkaraf

Zaklamp

Als je op de camping toch helemaal back to basic gaat, dan mag deze eco friendly zaklamp niet ontbreken. De lamp is gemaakt van polymelkzuur en bamboe als duurzaam alternatief voor plastic. Opladen gaat via een zonnecel.
Lexon zaklamp, € 27

zaklamp

 

Welke gadget is voor jou onmisbaar op de camping?