Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Handig voor op je bureau

Handig voor op je bureau

Handig voor op je bureau

Eigenlijk willen we er nog lang niet aan denken, maar vanaf september is zomer officieel voorbij. De kinderen gaan weer naar school en de vakantie is achter de rug. Met deze leuke items op je bureau ben je er weer helemaal klaar voor. 

notitieblokjes

Notitieblokjes

Word jij ook altijd zo blij van papierwinkels? Wij wel! Vooral van notitieboekjes kunnen we nooit genoeg hebben. Handig voor de lijstjes, maar ook om al onze dromen en wensen in op de schrijven. Het notitieboekje aan de linkerkant is van Coeurblonde, een blog en webshop van twee creatieve nichtjes waar je nog veel meer leuks vindt. Het schrift aan de rechterkant is van Dille & Kamille, verkrijgbaar in verschillende printjes.
Coeurblonde, notitieboekje, € 14,95 // Dille & Kamille, schriftje, € 2,25

enveloppen-en-schriften

Enveloppen en schriften

Misschien heb je ze al gespot bij de Hema, die leuke A4-enveloppen. Bijna zonde om te versturen. Ook van al die schriftjes bij de Hema word je blij.
Hema, enveloppen (8 stuks), € 1,94 // Hema, schriften (2 stuks), € 2

maskingtape

Masking tape

Ben je een echte creabea? Dan moet je zeker eens gaan spieken in de webshop van Twenty Somethin’. Van de leukste tapes tot schriftjes, kaarten en posters.
Twenty Somethin’, masking tape oranje, € 2,95 // Twenty Somethin’, masking tape ruitje, € 2,95

agenda's

Agenda

 

Zin in een blanco agenda? Koop dan een van deze 16-month agenda’s. De agenda begint op 1 september en eindigt op 31 december 2015.
Peter Pauper Press, agenda bloemen, € 14,95 // Peter Pauper Press, agenda happy, € 14,95