Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Handig | Handbagage inpakken

Handig | Handbagage inpakken

Handig | Handbagage inpakken

Vanaf 1 april 2014 rekenen veel vliegmaatschappijen ruimbagagetarief. Dit betekent dat je voortaan voor je ruimbagage moet betalen, afhankelijk van het gewicht. Met deze 10 slimme inpaktips houd je jouw handbagage beperkt en past alles in je handbagekoffertje.

1. Lingerie in tasje
Lingerie bewaar je in je handtasje, die je in je koffer stopt. Dit bespaart ruimte en het houdt je koffer lekker overzichtelijk.

2. Zijden top
Een zijden top of hemdje geeft zowel rokjes als broeken een glamorous touch. Stop het onder in je koffer, zijde kreukt snel.

3. Multifunctionele jurkjes
Ga voor drie multifunctionele jurken. Een lange jurk van een fijne stof, een avondjurkje en een kort jurkje van een comfortabele stof. Rol de jurken op in cilindervorm. Hiermee kun je alle gaten in je koffer opvullen.

4. Broek en short
Een lange broek en een short in je koffer is voldoende. Ga voor neutrale kleuren. Vermijd wel linnen, want dit gaat te erg kreuken in je koffer.

5. Schoenen
Welke schoenen neem ik mee? Je neemt er altijd te veel mee! Ga voor platte sandalen en sleehakken. Sandalen nemen weinig plaats in. Ga wel voor chique exemplaren, dan kun je ze ook dragen tijdens een avondje uit.

6. Panty’s en maillots
Ga je in de winter op reis? Bespaar ruimte en hijs jezelf lekker in jurkjes met panty’s en maillots. Bespaart ruimte!

7. Bikini in schoenen
Prop je bikini in je schoenen.

8. Laagjes
Bespaar zo veel mogelijk ruimte in je koffer door zo veel mogelijk laagjes te dragen tijdens het reizen zelf.

9. Bikini
Eenvoudig mooie bikini kun je ook dragen als topje onder een blouse of strapless topje. Scheelt weer een beha.

10. Accessoires
Accessoires zijn onmisbaar, maar je hebt twee echt nodig: een zonnebril en een leuke ketting. Laatstgenoemde maakt alle outfits meteen af!

Bron: Vrouwonline