Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Handig | Digitaal proefbehangen

Handig | Digitaal proefbehangen

Handig | Digitaal proefbehangen

Hoe mooi zou het zijn om te zien hoe je kamer eruitziet met een nieuw behangetje vóórdat je het koopt. Er is een handige app van Bison waarmee je in één swipe je kamer kunt behangen… op je tablet of telefoon.

Handig-behangen1

Zo werkt het:

Maak een foto van de plek die je wilt behangen, smeer met je vinger wat ‘digitale lijm’ op de muur en zoek een kek behangetje uit of importeer een eigen afbeelding. Et voilà, een foto van je fris behangen kamer!

handig-behangen2

Hulptroepen inschakelen

Twijfel je over het eindresultaat of kun je niet kiezen welk behang het moet worden? Met één druk op de knop kun je familie en vrienden om advies vragen. Vanuit de app kun je de foto namelijk meteen op social media importeren, makkelijk zat.

Boodschappenlijstje

Als je een keuze hebt gemaakt, maakt de app voor jou een persoonlijk boodschappenlijstje. Daarop staat precies welk soort en hoeveel behangproducten je nodig hebt. De ideale voorbereiding voor elke behangklus.

Bekijk hieronder hoe de app werkt:

Download gratis

Bison proefbehangen is gratis te downloaden voor iOS en Android. Kijk op Proefbehangen.nl of ga direct naar de App Store of Google Play.