Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Dít programma gaat ‘GTST’ vervangen tijdens de zomerstop

Dít programma gaat ‘GTST’ vervangen tijdens de zomerstop

Dít programma gaat ‘GTST’ vervangen tijdens de zomerstop

Voor abonnees van Videoland zit-ie er al op en voor televisiekijkend Nederland gaat-ie vanaf vandaag in: de laatste week van het dertigste ‘GTST’-seizoen. Dit betekent dat het er de komende maanden helaas niet in zit om voor een klein halfuur soapperikelen voor de buis te kruipen, maar er staat ons gelukkig wél een waardige vervanger te wachten. 

Vervanger ‘GTST’ tijdens zomerstop

Als je bang bent dat je door de vervroegde zomerstop van GTST niets meer te doen hebt rond een uur of acht ’s avonds, hebben we goed nieuws voor je. De kennisquiz Ik weet er alles van komt namelijk terug! Een jaar geleden was het een enorme hit; logisch dat het een tweede seizoen verdiende, dus.

Vanaf 1 juni

Vanwege de coronamaatregelen moesten de opnames van GTST noodgedwongen worden stilgelegd en is daardoor aankomende donderdag al de laatste aflevering te zien op televisie. Vanaf de maandag erop – 1 juni – neemt Ik weet er alles van het stokje over van Neerlands langstlopende soap. Op het tijdstip van GTST is dan de quiz met Ruben Nicolai te zien, van maandag tot en met donderdag.

Ik weet er alles van

In Ik weet er alles van strijden zes kandidaten vier dagen lang tegen elkaar, onder leiding van Ruben Nicolai. Iedere deelnemer heeft zijn of haar eigen specialisme en moet bewijzen inderdaad van alles over dat onderwerp te weten. Daarnaast moeten de kandidaten beschikken over een brede algemene kennis én de nodige mensenkennis hebben. De speler die op tijd weet te cashen, kan met een fors geldbedrag huiswaarts keren.

Eerste beelden

Om alvast in de stemming te komen zijn alvast een paar eerste beelden van Ik weet er alles van onthuld. En zeg nou zelf: een waardige tijdelijke vervanger van GTST is het nu al, toch?

De tekst gaat verder onder de video.

Geen definitieve vervanger

Fans hoeven niet te vrezen voor een definitief einde van GTST, zo heeft RTL-baas Peter van der Vorst bekendgemaakt. Volgens hem is het absoluut geen optie om de soap voorgoed te vervangen door een goedkoper alternatief, zoals een quiz. “Goede tijden is al dertig jaar een instituut. Er is me veel aan gelegen dat overeind te houden”, zegt hij in De Volkskrant. “We gaan door. Ik ga er zelfs van uit dat we over tien jaar het veertigjarig bestaan vieren.”

Opnames ‘GTST’ bijna hervat

De opnames van GTST moesten tijdelijk stilgelegd worden door de coronamaatregelen, maar afgelopen week werd gelukkig bekend dat er vanaf aankomende maand weer gedraaid wordt. De soap gaat er alleen wel een tikkeltje anders uitzien na de zomerstop en de kans bestaat dat ook dan de serie nog maar vier dagen per week wordt uitgezonden.

Geen corona in Meerdijk

Kijkers hoeven in ieder geval niet te verwachten dat de bewoners van Meerdijk ook te maken krijgen met de coronacrisis. Naast dat GTST al erg ver van tevoren wordt geschreven, moeten kijkers ook kunnen ontsnappen, aldus een woordvoerster eerder tegenover BuzzE. “Er is al zoveel coronanieuws op televisie, ze moeten ook een ontspannen momentje hebben.”

Lees ook
Opnames ‘GTST’ binnenkort hervat: zo anders gaat de soap eruitzien na de zomerstop

Laatste afleveringen

Voor abonnees van Videoland zit het huidige seizoen van GTST er al op, maar televisiekijkend Nederland kan dus op 28 mei gaan zitten voor de slotaflevering. Waar de verhaallijn naartoe gaat in de laatste week? Daar kom je achter in dit artikel. Lezen is in verband met spoilers uiteraard op eigen risico.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wij kunnen nu al niet wachten op de laatste week van dit seizoen! ? #gtst #spanning #seizoen30

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide.nl | Beeld: RTL, Instagram