Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Einde van ‘GTST’ nadert: dít staat er te gebeuren in de allerlaatste afleveringen

Einde van ‘GTST’ nadert: dít staat er te gebeuren in de allerlaatste afleveringen

Einde van ‘GTST’ nadert: dít staat er te gebeuren in de allerlaatste afleveringen

Jammer maar helaas, het huidige seizoen van ‘Goede Tijden Slechte Tijden’ loopt bijna ten einde. Vanwege de coronacrisis werd de crew gedwongen de opnames te staken en moest RTL het aantal uitzendingen per week onlangs terugbrengen van vijf naar vier. Het grootste gevolg daarvan is dat we zo’n anderhalve maand eerder afscheid moeten nemen van de soap én dat een echt spannende zomercliff ontbreekt. Maar hoe eindigt het dan wel?

De laatste GTST-uitzending

TV-kijkend Nederland kan op donderdag 28 mei gaan zitten voor de allerlaatste uitzending van dit seizoen. Voor de abonnees van Videoland is het volgende week al zover. Op donderdag 21 mei zien zij al waar het afloopt. Of nou ja, ‘afloopt’… waar het naartoe gaat.

Spoiler-alert

Want naast dat een soap natuurlijk nooit echt afgelopen is, is er nu niet echt opgebouwd naar een ‘grande finale’. We zijn – gokken we – zo’n beetje halverwege in die opbouw. Maar goed, natuurlijk kent iedere aflevering de nodige spanning, dus waar gaat het naartoe in die laatste week? Doorlezen is uiteraard op eigen risico, want: spoilers ahead.

Maandag 25 mei

JoJo doet mee aan de pubquiz om indruk te maken op Ilyas. Merel wil dat Demi eerlijk is tegen hun ouders. Valentijn komt in het nauw door Amelies actie. Amelie is verbijsterd als Ludo totaal anders reageert dan ze had verwacht.

Dinsdag 26 mei

Bing en Nina worstelen met hun verwarrende gevoelens als ze het scheidingsconvenant moeten tekenen. Linda vindt de arts van Janine incompetent en laat dat duidelijk merken. Jojo speelt vals. Lukt het haar om Ilyas zo te imponeren?

Woensdag 27 mei

Bing en Nina proberen elkaar los te laten. Ludo zoekt Valentijn, die spoorloos is. Lucas heeft een geheim waar Henk de dupe van wordt. Als Amelie Meerdijk wil verlaten, doet dit Amir meer dan hij had verwacht.

Donderdag 28 mei

Amelie claimt niets te voelen voor Amir. Demi komt steeds verder in de problemen, maar houdt dit bij haar moeder weg. Ludo moet kiezen tussen Valentijn en het schilderij. Valentijn kiest eindelijk een kant in de strijd tussen Ludo en Richard, met verregaande gevolgen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: RTL, Instagram