Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Out with a bang: makers ‘GTST’ droppen laatste, bloedstollende (!) maandtrailer vóór zomercliffhanger

Out with a bang: makers ‘GTST’ droppen laatste, bloedstollende (!) maandtrailer vóór zomercliffhanger

Out with a bang: makers ‘GTST’ droppen laatste, bloedstollende (!) maandtrailer vóór zomercliffhanger

Waar de zomercliffhanger van ‘GTST’ in 2020 extra vroeg kwam door de coronacrisis, kunnen we nu gelukkig weer tot later in het jaar van Neerlands langstlopende soap genieten. De maand juni zitten fans gewoon nog gebakken, met vier dagen in de week een nieuwe aflevering. En dat het tot het einde van het seizoen spannend blijft, moge duidelijk zijn. De makers hebben traditiegetrouw weer een kersverse maandtrailer gedeeld, waarin duidelijk wordt dat Demi (Noa Zwan) haar pasgeboren zoontje nog lang niet uit haar hoofd gezet heeft, terwijl Marwan (Hassan Slaby) een nieuwe vrouw ontmoet. En is Ludo (Erik de Vogel) tóch nog niet de oude?

Let op, spoilers!

Onlangs zagen kijkers van GTST de emotionele bevalling van Demi, die niet alleen bij de personages maar óók bij fans voor natte ogen zorgde. Ze had namelijk besloten om haar kindje af te staan na de geboorte, maar wilde de kleine Tom tóch nog even vasthouden. De tienermoeder houdt zich groot, maar haar gedachten zijn nog altijd vaak bij het jochie. In de maandtrailer is dan ook te zien dat Demi aan de telefoon zegt dat ze hem wil zien. Zou ze de adoptieouders zover krijgen? Ondertussen zien we dat Marwan in de buurtsupermarkt zichzelf voorstelt aan een onbekende vrouw. Wie is die ene Nanda Roemers? En wordt dit een nieuwe inwoner van Meerdijk of blijft ze slechts tijdelijk hangen?

Gaat Shanti’s kinderwens wel in vervulling?

Rik (Ferri Somogyi) lijkt zijn relatie met Shanti (Bertrie Wierenga) toch weer een kans te willen geven, maar dropt een flinke bom bij zijn vrouw. Hij vertelt haar dat hij helemaal niet echt nog een kinderwens heeft, terwijl zij droomt van een baby. “Ik vind dat je dat moet weten voordat we besluiten hoe we nu verder moeten gaan”, horen we hem zeggen.

Vergeven vs. wraak nemen

Ludo lijkt ondertussen nog steeds niet helemaal over zijn trauma heen te zijn. We zien hem wakker schrikken in de nieuwe maandtrailer van GTST, waarna hij een paar opmerkelijke woorden zegt. “Ik moet hem vergeven.” Hem, als in… Richard (Edwin Jonker)? Janine (Caroline de Bruijn) is in ieder geval nog níet van plan om het erbij te laten zitten. “Ik kan er gewoon niet tegen dat jij de dupe bent van die twee schoften”, zegt ze dan ook fel.

Plannetje geslaagd

Janine’s snode plannetje om Indra (Romy Monteiro) te betrekken bij haar wraakactie, blijkt ondertussen geslaagd te zijn. Richard is immers het bed ingedoken met zijn ex-vriendin en die beelden zijn terecht gekomen bij Billy (Lone van Roosendaal), maar hij weet óók meteen bij wie hij de schuld moet zoeken: Ludo.

Lees ook
Emotionele bevalling voor ‘GTST-Demi’, kijkers in tranen

Het einde van… Billy?

Hoewel Indra wel mee móest werken van Janine, kwamen haar gevoelens voor Richard weer terug. Wanneer hij haar dan ook vraagt of hun vrijpartij fake was, schudt zijn ex haar hoofd. Komen ze dan weer bij elkaar? Of probeert Van Nooten tóch nog zijn huwelijk met Billy te redden? Tenminste… krijgt hij die kans wel? De maandtrailer van GTST eindigt namelijk dramatisch, met beelden van Billy in een volgelopen bad. Is dit het einde van haar personage en heeft Janine straks – indirect – haar dood op haar geweten?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst)

Beeld: still, Instagram