Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Van een nieuwe affaire tot Ludo die de controle vollédig verliest: maandtrailer ‘GTST’ belooft hoop drama

Van een nieuwe affaire tot Ludo die de controle vollédig verliest: maandtrailer ‘GTST’ belooft hoop drama

Van een nieuwe affaire tot Ludo die de controle vollédig verliest: maandtrailer ‘GTST’ belooft hoop drama

De maand mag dan misschien nog niet afgelopen zijn, maar de makers van ‘GTST’ hebben wél alvast een cadeautje voor alle trouwe kijkers. De gloednieuwe maandtrailer is inmiddels onthuld en die belooft wederom spanning, sensatie en vooral héél veel drama. Want krijgt Demi (Noa Zwan) tóch weer twijfels over het afstaan van haar kindje? En wat doet Ludo (Erik de Vogel) in vredesnaam in het bijzijn van zijn kleinkinderen? Ook lijkt er een nieuwe romance op te bloeien in de soap en die is op z’n zachtst gezegd níet erg handig.

Nieuwe maandtrailer ‘GTST’

Op de valreep van maart hebben de makers van GTST alweer de maandtrailer van april onthuld. Eén ding wordt meteen zeker: er staat de inwoners van Meerdijk weer een hoop te wachten.

Daan en… Shanti?

We beginnen bij het onderwerp waar de maandtrailer van GTST ook mee begint: Daan (Dorian Bindels) en zijn alcoholverslaving. Onlangs heeft hij afscheid moeten nemen van zijn dochter Louise, die tijdelijk wordt ondergebracht bij Rik (Ferri Somogyi) en Shanti (Bertrie Wierenga). Afgelopen week was al te zien dat Shanti – tegen alle regels in  – bij Daan op bezoek ging met Louise, wat een emotionele rollercoaster was voor de alleenstaande vader. In de nieuwe maandtrailer is te zien dat Daan en Shanti stiekem contact met elkaar blíjven houden en… zoenen ze elkaar nou..? Betekent dit dat de twee – zoals wij vorige maand al vermoedden – een affaire met elkaar krijgen en niet alleen in real life, maar óók in de soap een koppel zullen vormen? Erg handig is het in elk geval niet; we kunnen het ons zo voorstellen dat Rik het zijn broertje níet in dank afneemt als hij er met zijn vrouw vandoor gaat. Ondertussen horen we Shanti tegen Billy zeggen dat “hij hartstikke ziek in z’n hoofd is”. Gaat dit nog steeds over Daan of heeft ze het nu over Richard (Edwin Jonker), de verloofde van haar moeder?

Adoptie of tóch zelf houden?

Door naar het volgende drama: Demi en haar zwangerschap. Inmiddels heeft de tiener al een flinke buik en komt de bevalling steeds dichterbij. Te zien is dat ze nog altijd twijfelt: staat ze het kindje af of kiest ze er uiteindelijk tóch voor om het zelf op te voeden? “Als je het kindje wil houden, moet ik het wel weten”, horen we Marvan (Hassan Slaby) zeggen. Demi’s vader Julian (Cas Jansen) hoopt in elk geval dat zijn dochter zich nog bedenkt en de baby in het warme nest van de Verduyntjes laat opgroeien. De beelden lijken te verklappen dat Julian zijn zin krijgt. “Het komt goed”, belooft Demi haar kindje. “Daar zorg ik voor.”

Zorgen om Bing

Bing (Everon Jackson Hooi) doet ondertussen zijn stinkende best om weer op kracht te komen en zijn kinderen trots te maken. “Ik heb het gevoel dat ik de hele wereld aankan. Bing is back”, aldus de man van Nina (Marly van der Velden). Zij maakt zich ondertussen zorgen om haar man. “Misschien ben je iets té goed bezig”, spreekt ze uit. En misschien heeft ze ook wel gelijk; in de maandtrailer zien we Bing plotseling op de grond liggen. Wat gebeurt er allemaal?

Dubbel oorlogspad

Janine (Caroline de Bruijn) lijkt nog altijd op oorlogspad te zijn en heeft het nog steeds gemunt op Indra (Romy Monteiro). Door haar voor zich te winnen, hoopt ze Richard immers terug te kunnen pakken. Terwijl de twee vrouwen een band op te lijken bouwen, vraagt Ludo zijn vrouw nog één keer om Richard’s ex los te laten. “Ik wil je woord, dat je je niet meer met die Indra bemoeit. Het doorkruist mogelijk mijn plan.” Plan, plan… wélk plan? Hoe dan ook, als we Richard mogen geloven, is de sabotagepoging in ieder geval mislukt.

Lees ook
Zwangere Marly van der Velden verklapt: op déze manier verlaat Nina binnenkort ‘GTST’

Ludo draait door

Sinds zijn terugkomst van het verlaten booreiland lijkt Ludo nog lang niet de oude te zijn. Hoewel zijn dark side wél terug is, lijkt hij ook nog behoorlijk door te draaien in de nieuwe maandtrailer van GTST. En dat in het bijzijn van Nina’s kinderen. Hij gooit een tafel om waar Nola en Manu getuige van zijn, waar de twee behoorlijk van schrikken. Ook Janine zegt “bang” te zijn en de gezicht van Ludo in de afsluitende scène spreekt bovendien boekdelen. Welke kant gaat dit op en hóélang is dat staartje dat de L’Absence-verhaallijn gekregen heeft nog? De tijd zal het leren.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst)

Beeld: still, Instagram