Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Terug van weggeweest: dít geliefde ‘GTST’-personage keert terug naar Meerdijk

Terug van weggeweest: dít geliefde ‘GTST’-personage keert terug naar Meerdijk

Terug van weggeweest: dít geliefde ‘GTST’-personage keert terug naar Meerdijk

In Meerdijk komen er regelmatig weer nieuwe gezichten bij, maar moeten we helaas ook weleens afscheid nemen van een geliefd personage. Gelukkig niet altijd voor lange duur, want binnenkort zien we een oude bekende terug in ‘GTST’ die maar kort is weggeweest.

We hebben het over… Kimberly Sanders, de rol die vertolkt wordt door Britt Scholte. Een paar maanden geleden moesten kijkers afscheid nemen van het personage, omdat ze met veel liefdesverdriet haar koffers pakte en naar India vertrok. Toch blijkt er nu weer een reden te zijn voor Kimberly om terug te keren naar de soapstad.

Goede of slechte tijden?

Maar of Kimberly’s terugkomst van een leien dakje gaat en haar alleen maar goede tijden te wachten staan, is nog maar de vraag. Op de website van GTST staat namelijk het volgende: “Kimberly ontdekt dat Ludo geïrriteerd raakt als Janine met Rob op pad gaat. Rik wordt beschuldigd van seksueel wangedrag. Zoë steunt hem, maar kan toch haar twijfel niet uitschakelen. En wat is de rol hiervan?”

Lees ook
Oelala: GTST’s Erik de Vogel en Caroline de Bruijn delen wel héél intieme zwembadfoto

Niet lang wachten

Ons geduld wordt gelukkig niet heel lang op de proef gesteld, want begin mei belooft Kimberly alweer haar opwachting te maken in de soap. Spannend!

Kimberly_Sanders

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: RTL