Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Spoiler alert: kort maar bloedstollend geluidsfragment opgedoken van nieuw ‘GTST’-seizoen

Spoiler alert: kort maar bloedstollend geluidsfragment opgedoken van nieuw ‘GTST’-seizoen

Spoiler alert: kort maar bloedstollend geluidsfragment opgedoken van nieuw ‘GTST’-seizoen

Fans van ‘GTST’ moeten dit jaar hun favoriete soap extra lang missen. Door de coronamaatregelen kwam het dertigste seizoen immers noodgedwongen eerder aan een einde. Gelukkig zijn inmiddels de opnames weer hervat en kunnen we na de zomermaanden gewoon weer genieten van nieuwe afleveringen. Dan krijgen kijkers eindelijk antwoorden op alle vragen waarmee ze achtergebleven zijn. Onder andere: hóé gaat het eindigen tussen Ludo (Erik de Vogel) en Richard van Nooten (Edwin Jonker)? Hoe loopt het af met Valentijn (Vincent Visser)? En zien we Amelie (Bo Maerten) nog levend terug?

Hoe nu verder in ‘GTST’?

Hoewel de opnames van GTST vroegtijdig gestaakt moesten worden, hadden de makers nog een hoop spannends in petto voor alle fans. Vooral de verhaallijn over Ludo, zijn concurrent Richard, Valentijn, Amelie én natuurlijk het schilderij L’Absence hield de gemoederen flink bezig. Want kán dit eigenlijk wel een goede afloop hebben?

Trotse man

In Goede Tijden, Zomer Tijden – dat tijdens de zomerstop het zwarte gat van de soap opvult – kan Froukje de Both (48) het uiteraard niet laten om ernaar te vissen. Wanneer Erik de Vogel (59) bij haar aan tafel schuift, vraagt ze op de man af wat er in het nieuwe seizoen gaat gebeuren tussen Ludo en Richard. “Ludo moet op een gegeven moment kiezen. Ga je je kleinzoon redden, dan moet je dat schilderij verkopen”, blikt de acteur terug op de laatste afleveringen. “Maar ja, Ludo is ook een trotse man.”

Geluidsfragment

Froukje kan in de uitzending van Goede Tijden, Zomer Tijden een kort geluidsfragment laten horen van de aankomende reeks. Die kun je hier beluisteren, vanaf minuut 05.12. “Wacht hier, jullie mogen niet aan boord”, horen we Daan Stern (Dorian Bindels) zeggen. Waarom niet, vraagt vermoedelijk Janine (Caroline de Bruijn) zich af. Daan antwoordt dat de “sporen zeker worden gesteld”, waarna Janine paniekerig antwoordt: “Sporen? Wat voor sporen?”

Sporenonderzoek

Langer dan dat is het beeldloze fragment niet. En daarom vraagt Froukje zich af of Erik er iets meer duiding aan kan geven. “Ik hoor sporenonderzoek”, antwoordt ‘Ludo’ mysterieus. “En dan gaan we natuurlijk allemaal denken: sporenonderzoek? Naar wat? Naar wie? Ik weet het niet.”

Anders na de zomerstop

Sinds een aantal weken zijn de opnames van Neerlands langstlopende soap weer volop aan de gang, maar met de coronamaatregelen is het natuurlijk nog niet gedaan. Daarom hebben de makers van GTST het een en ander om moeten gooien. De verhaallijnen gaan er dan ook een stuk anders uitzien dan fans gewend zijn. Vanaf 31 augustus is de soap weer op televisie te zien.

Lees ook
‘GTST’-actrice Tamara Brinkman (42) over de liefde en kids: ‘Ik weet dat er een tijdslimiet op zit’

Geen corona in Meerdijk

Kijkers hoeven in ieder geval niet te verwachten dat de bewoners van Meerdijk ook te maken krijgen met de coronacrisis. Naast dat GTST al erg ver van tevoren wordt geschreven, moeten kijkers ook kunnen ontsnappen, aldus de woordvoerster eerder. “Er is al zoveel coronanieuws op televisie, ze moeten ook een ontspannen momentje hebben.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

? Wacht… wat gebeurde er allemaal? #Valentijn #Amelie #gtst

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) op

Bron: RTL Boulevard | Beeld: RTL, Instagram