Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > GTST: deze dingen zijn klinkklare onzin

GTST: deze dingen zijn klinkklare onzin

GTST: deze dingen zijn klinkklare onzin

Ben jij ook een fervent kijker van de serie Goede Tijden Slechte Tijden, en zit je iedere avond voor de buis om lief en leed uit Meerdijk te volgen? We feel you. De levens van de karakters uit de serie zijn echter niet heel geloofwaardig, want opstaan uit de dood of heftige ongelukken overleven is eerder regel dan uitzondering. Toch zullen we altijd blijven kijken. Eens een addict, altijd een addict…

De schrijvers van Goede Tijden Slechte Tijden zullen er een flinke kluif aan hebben om de serie keer op keer spannend te houden. En dat blijkt uit de verhaallijn. Meestal loopt deze prima, maar sóms gebeuren er dingen die echt klinkklare onzin zijn.

Ontvoeringen zijn de orde van de dag.
Bijna ieder karakter uit de langlopende serie is al wel een keertje ontvoerd. En dat soms op klaarlichte dag. En alle ontvoeringen lopen altijd met een sisser af. Da’s best bizar, nietwaar?

Ludo
Ludo is eigenlijk sowieso al een bizar karakter, want hij kan werkelijk álles doen zonder daarvoor de bak in te draaien. Moord, wapenbezit, mensen laten ‘verdwijnen’ en mensen laten ontvoeren… Je kunt het zo gek niet verzinnen of hij heeft het wel gedaan. En ja, Ludo is nog altijd een vrij man.

De #GTST-cast: toen en nu! Wie herken jij nog? #20062016 #2006vs2016

A photo posted by Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) on

 

1,5 jaar cel voor moord
In meerdijk kun je iemand om zeep helpen, om vervolgens na anderhalf jaar weer uit de bak te komen. Rik de Jong vermoorde Mike Brandt, en zijn straf zit er nu alweer op. Da’s wel een héle korte straf voor moord!

Dead or alive?
In de serie zijn er al zóveel mensen dood gegaan die dan toch weer bleken te leven, dat we de tel kwijt zijn geraakt. Een ongeluk waarbij de overlevingskans nul is? Of neergeschoten worden? Geen probleem in Meerdijk, want daar kom je gewoon weer tot leven. Hoi Ludo, hoi Nick!

Begrijp ons niet verkeerd, wij zijn fan van GTST en genieten dagelijks van alle struggles waar de karakters mee kampen. Maar sommige dingen zijn gewoon echt onzin. Welke fouten zijn jou weleens opgevallen?

Bron: Cosmopolitan

Lees ook: