Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Wéér een leegloop in Meerdijk? Alles wijst erop dat dít geliefde stel ‘GTST’ gaat verlaten

Wéér een leegloop in Meerdijk? Alles wijst erop dat dít geliefde stel ‘GTST’ gaat verlaten

Wéér een leegloop in Meerdijk? Alles wijst erop dat dít geliefde stel ‘GTST’ gaat verlaten

Als er één plek is waar het nooit saai is en waar altijd iets te beleven valt, is het Meerdijk wel. En dat het nooit te gek kan, moge duidelijk zijn. Terwijl Ludo (Erik de Vogel) eindelijk werkt aan zijn PTSS, ontpopt Janine (Caroline de Bruijn) zich als dé nieuwe soapschurk. Ondertussen zijn de laatste zwangerschapsloodjes in zicht voor Demi (Noa Zwan), doet Daan (Dorian Bindels) er nog altijd alles aan om zijn dochter Louise terug te krijgen en zijn de wittebroodsweken niet bepaald onbezorgd voor Billy (Lone van Roosendaal) en Richard (Edwin Jonker). Je hoort het al: never a dull moment. Alsof dat alles nog niet genoeg is, lijkt het erop dat er binnenkort weer een vertrek aan zit te komen in ‘GTST’.

Ludo ‘GTST’

Heel even leek het erop dat er een einde zou komen aan hét GTST-personage der GTST-personages. Ludo stapte onlangs in een paniekmoment in de auto en trapte het gas in, terwijl hij zijn ogen sloot. Toch bleek wederom dat de kunsthandelaar meer levens heeft dan een kat en hij gewoon te zien zal blijven in Neerlands langstlopende soap.

Verlaat dít stel Meerdijk?

Het lijkt erop dat dat laatste niet geldt voor een geliefd koppel dat in GTST te zien is. Je leest het goed: het lijkt er opnieuw op dat niet één maar meerdere personages de soap gaan verlaten, net als toen Lucas (Ferry Doedens) afzwaaide. Wil je het nog niet weten? Dan raden we je aan om hier te stoppen met lezen.

Bruiloft

Al een tijdje wordt er gehint op een vertrek van Linda (Babette van Veen). Vlak voor de aftrap van de Meerdijk-loop kreeg de blondine immers een telefoontje van haar dochter (de zwangere Stijn Fransen), die haar verraste met het nieuws dat ze gaat trouwen. Eén ding: Sam is al even geleden naar Amerika vertrokken, waar ook de bruiloft plaats zal vinden. Linda ziet het meteen als dé uitgelezen kans om er een mooie reis aan vast te plakken, samen met Anton (Joep Sertons). Helaas moet hij haar teleurstellen met het nieuws dat hij níet meekan. Hij heeft namelijk een huisartsenpraktijk en die kan hij niet zo lang achter zich laten.

Toch niet alleen

Maarrr… wie GTST volgt via Videoland heeft vandaag (6 mei) kunnen zien dat Anton alles op alles heeft gezet om wél mee te kunnen gaan met zijn vrouw. Terwijl Linda zich zorgen maakte om het achterlaten van haar man en huis, verraste hij haar met het nieuws dat hij een waarnemend arts had weten te vinden.

American dream?

Het lijkt er dus op dat niet alleen Linda, maar ook Anton het soapdorp gaan verlaten. Vooralsnog tijdelijk, maar we kunnen het niet vaak genoeg zeggen: bij GTST weet je het maar nooit – helemaal niet nu de zomercliffhanger steeds meer in zicht is. Misschien voelt Linda tóch de drang om bij haar dochter te blijven en keert ze wel niet meer terug. Enne, misschien vindt Anton het ook wel zo fijn in de VS, dat-ie ook z’n huis en haard achterlaat. Want ja, voor zijn kinderen – die inmiddels allemaal uitgevlogen zijn – hoeft-ie immers ook niet meer in Meerdijk te blijven. En datzelfde geldt voor Linda. Zouden de twee wegblijven of wel gewoon terugkomen na een tijdje? Of misschien keert maar een van hen huiswaarts? Eén ding staat vast: we hopen snel op antwoorden.

Lees ook
Wordt Janine Elschot de nieuwe slechterik van ‘GTST’? ‘De makers willen van haar de nieuwe Ludo maken’

Maandtrailer ‘GTST’

We zeiden het net al even: in Meerdijk is er altijd van alles gaande, zo bewijst ook de nieuwe maandtrailer die de makers van GTST eerder deze week hebben onthuld. Zo zien we dat de relatie van Shanti (Bertrie Wierenga) en Rik (Ferri Somogyi) in zwaar weer verkeert, de band tussen Rik en Daan nog níet is hersteld en het plannetje van Janine compleet in het water dreigt te vallen. Kijk zelf maar:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst)

Beeld: RTL, Instagram