Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > De grote schoonmaak challenge

De grote schoonmaak challenge

De grote schoonmaak challenge

De lentekriebels zorgen voor zin in de grote schoonmaak. Dus laten we de komende drie weken zien hoe je makkelijk je huis aan kant krijgt. Flair trapt af met een handje schoonmaakartikelen en de best gelezen tips!

Grote schoonmaak challenge

De grote schoonmaak wordt ook wel voorjaarsschoonmaak genoemd en wordt meestal aan het einde van de winter of het begin van de lente ingepland. De gordijnen  worden van het raam gehaald, de ramen worden opengezet en het vloerkleed wordt buiten uitgeklopt… Ach, wij vrouwen zijn er maar druk mee. Vroeger werd zelfs het kastpapier vervangen en het meubilair in de boenwas gezet. De schoonmaak nam dan ook vaak meerdere dagen in beslag. Gelukkig helpen deze onderstaande checklists, artikelen, tips en trucjes een hoop tijd te besparen. Lees snel verder!

Bestel nu een schoonmaakpakket met korting!

Maandenlang heb je gewacht tot de zon weer naar binnen scheen. Maar nu het zover is, zie je alleen maar vieze ramen, stof en opruimklussen. Herkenbaar? Dan word je vast blij van dit geweldige schoonmaakpakket van Flair en Witte Reus. In no time een schone lentestart met een grote schoonmaak. Bestel het pakket nu voor maar €12,95 ipv €30. (gratis thuisbezorgd)

Badkamer

Een blinkend bad en glanzende kranen: met dit stappenplan heb je vliegensvlug een schone badkamer. Zonder dat je een heel scala aan schoonmaakmiddelen nodig hebt. Van de badkuip en het douchegordijn tot de tegels en het matje: Badkamer schoonmaken, het stappenplan!

Slaapkamer

Er gaat niets boven een fris opgemaakt bed met knisperende lakens. Maar voor een op en top schone slaapkamer, moet je toch iets meer werk verrichten. Hierbij de checklist!

Ramen lappen

Ramen lappen een lastig karweitje? Welnee! Met deze tips en tricks zijn je ramen in no time blinkend streeploos schoon.

Bed verschonen

Een derde van je leven breng je slapend door. Dat betekent dat je ook een derde van je leven in bed ligt. Daarom is het belangrijk om deze plek goed schoon te houden. Maar hoe vaak verschoon je eigenlijk het bed? En waarom is het zo belangrijk? Lees er snel meer over >>

Luxaflex schoonmaken

Luxaflex schoonmaken is best een gedoetje. Het gaat gelukkig een heel stuk sneller en gemakkelijker met een paar oude wollen handschoenen!

Zonnescherm schoonmaken

Lekker luieren in de tuin met je snoet in de zon, wij zijn er dol op. Een grote kan met koude limonade, een stapeltje tijdschriften, nog even het zonnescherm uitrollen, oh… en dan blijkt het zonnescherm erg vies. Wat te doen? Het zonnescherm schoonmaken doe je zo!

Schoonmaaktip!

Heb jij schoonmaaktips? Deel deze met ons via de hashtag #schoonmakenmetFlair. Volg je Flair al via Instagram (@Flair_NL), Twitter en op Facebook?

Lezen

Flair 16 met het ‘Plan spic en span!’ ligt vanaf nu in de winkel. Online bestellen kan natuurlijk ook, dan krijg je Flair 16 de volgende werkdag thuisgestuurd.

Houd jij elk jaar een grote schoonmaak? Laat het weten in de reacties!

Lees ook: