Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Hello Upper East-siders: ‘Gossip Girl’ is (bijna) terug en dropt nóg een trailer

Hello Upper East-siders: ‘Gossip Girl’ is (bijna) terug en dropt nóg een trailer

Hello Upper East-siders: ‘Gossip Girl’ is (bijna) terug en dropt nóg een trailer

Welcome back Upper East-siders: HBO heeft nóg een trailer uitgebracht van de reboot van ‘Gossip Girl’. Het is duidelijk dat de makers de bezem er doorheen hebben gehaald om de serie van deze tijd te maken. Want ook verwende, steenrijke kinderen kunnen queer en van kleur zijn. En de drama? Die is natuurlijk nog steeds aanwezig.

‘Gossip Girl’ trailer

Toch is niet alles veranderd. Kristen Bell ‘doet’ nog steeds de stem van Gossip Girl, het gehang op de trappen is nog steeds een ding en de outfits zijn nog steeds voorzien van een dosis prep. Terwijl Frank Oceans ‘Super rich kids’ te horen is, zien we hoe de nieuwe student Zoya (Whitney Peak) de status van de coole en tikje intimiderende Julien Calloway (Jordan Alexander) bedreigt.

Nate Archibald

Eerder werd al bekendgemaakt dat we onze geliefde Chase Crawford, oftewel Nate Archibald, sowieso weer zouden zien. Dat maakte dat we nóg meer zin hadden in de reboot, want eerlijk is eerlijk: the man does not age. 

Jaren later

Showrunner Joshua Saffran vertelde, ook eerder al, wat we een beetje kunnen verwachten in de nieuwe serie. Want het is tenslotte inmiddels al heel wat jaren later in New York, en dus is er al veel gebeurd. De drama aan de Upper East-side blijft maar doorgaan. In de eerste afleveringen moet duidelijk worden wat er veranderd is in de tijd tussen de laatste Gossip Girl aflevering en nu.

Lees ook
This is nót a drill: makers van ‘Gossip Girl’ bevestigen terugkeer van serie

Nieuw jasje

Saffran vertelt: “Het is gewoon een nieuwe kijk op deze specifieke samenleving in New York, met het idee dat de samenleving voortdurend verandert. Dus hoe is deze wereld veranderd? Hoe is social media en het effect ervan veranderd? Al die dingen stellen ons in staat om acht jaar later naar de wereld te kijken, in plaats van alleen maar het verhaal over te doen. Niemand van ons is geïnteresseerd in het oude verhaal in een nieuw jasje.” Steenrijke tieners en high school drama: wij kunnen niet wáchten. De reboot van ‘Gossip Girl’ gaat op 8 juli in première op HBO Max.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gossip Girl (@gossipgirl)

Bron: VIVA | Beeld: Instagram, Brunopress