Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Ranja is terug!

Ranja is terug!

Ranja is terug!

Terug van weggeweest: Ranja! Het perfecte drankje, want lekker én gezond, helemaal nu de zomer weer in aantocht is. Haal de gekleurde rietjes, glazen en ijsblokjes maar tevoorschijn. Cheers!

Fun facts

Nu de enige echte Ranja weer terug is, zet Flair een paar leuke Ranja-feitjes op een rij:

  • Ranja bevat geen kleurstoffen. Daarom is-ie veel lichter van kleur dan je gewend bent.
  • Ranja bevat geen kunstmatige zoetstoffen of stevia. Alleen fruit en duurzame kristalsuiker. Hierdoor heeft het een mooie pure fruitsmaak en heb je er minder van nodig voor een heerlijke en frisse smaak.
  • Een fles Ranja is goed voor 5 liter limonade.
  • Bewaar de siroop in de koelkast voor een extra verkoelend effect en dan is-ie na het openen ook nog lekker lang houdbaar.
  • Voor de vruchtensiroop wordt alleen de fruitsoort gebruikt die op het etiket staat. Ranja Aardbei bevat dus alleen aardbeiensap en Ranja framboos alleen frambozensap.
  • Wist je dat framboos het rode en zoetere zusje is van de braam? Een bijzonder gezonde vrucht want hij zit bomvol met vitaminen en mineralen en bevat heel veel antioxidanten. Wel tien keer meer dan tomaten, kiwi’s en broccoli. Whoa.

[poll id=”58″]

Wil je de Ranja vruchtensiroop op een leuke en zomerse manier op tafel zetten? Shop hieronder leuke gadgets voor bij de limonade!

Lees ook: Hoe lang is zonnebrand houdbaar?