Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Getest | Zwangerschapscrèmes

Getest | Zwangerschapscrèmes

Getest | Zwangerschapscrèmes

Hoera, zwanger! Dat betekent ook dat je buik de komende tijd flink groeit. Door je huid goed te hydrateren, houd je hem soepel en dat zou de kans op striae en jeuk verminderen. Maar welke zwangerschapscrèmes smeren het fijnst? Wij testten twee zwangerschapscrèmes en een olie, uiteraard op een bolle buik!

Zwitsal2

Wat?

Mama Buik Balsem, Zwitsal

Conclusie?

Oh, wat ruikt-ie al lekker naar baby, de Mama Buik Balsem van Zwitsal! Uiteraard zit-ie in een handige ‘Zwitsal-gele’ tube. Het fijne van deze zwangerschapscrème is dat-ie zo goed smeert: hij trekt in no time in en voelt verzorgend, maar niet vet. In de crème zit karitéboter, die belooft je huid soepel te houden. Het devies van Zwitsal: een keer per dag smeren. En daarna? Nagenieten van de zoete babygeur!

Bepanthen-header

Wat?

Bepanthen Zwangerschapsstriemen Balsem

Conclusie?

Ook deze crème wil je eigenlijk alleen al smeren vanwege de geur: hij ruikt zoet en tegelijkertijd zit er een soort mentholgeurtje aan. Lekker fris. In de crème zit een plantenextract en olijfolie die er samen voor zouden zorgen dat je huid soepel en elastisch blijft en er geen striemen ontstaan. Verder belooft deze crème je huid ook na de bevalling te ondersteunen: fijn! Voor een optimaal resultaat moet er wel twee keer per dag gesmeerd worden. De crème is ook bedoeld voor je borsten en billen.

Palmers-header

Wat?

Palmer’s Cocoa Butter Formula zwangerschapsolie

Conclusie?

Jammer, want geen originele conclusie, maar ook deze olie ruikt heerlijk. De olie smeert lekker en laat geen vettig laagje achter. Door de consistentie heb je ook echt het idee dat het niet anders kan dan dat deze olie wonderen doet voor je huid.
Het gekke is: op de huid laat-ie geen vet laagje achter, maar op je plankje des te meer. En die vlek laat zich niet zomaar verwijderen. Goed oppassen dus waar je dit flesje neerzet. Maar voor de rest: topspul!