Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Getest | Goedcupje koffie

Getest | Goedcupje koffie

Getest | Goedcupje koffie

Een goedkoop alternatief voor je Nespresso-apparaat? Goedcupje biedt een ristretto, espresso en lungo voor een leuk prijsje.

Je Nespresso-apparaat: wat een prachtmachine! Alleen… De koffie is wel ietsjepietsje duurder dan je oude vertrouwde filterkoffie. Zeker in een groot gezin met meerdere koffieleuten kunnen de kosten aardig oplopen. Gelukkig komen er steeds meer goedkope alternatieven op de markt die prima in je Nespresso-apparaat passen. Flair testte het nieuwe merk Goedcupje.

getest-header

Wat:

Goedcupje, een plastic cupje voor in je Nespresso-apparaat. Verkrijgbaar in de smaken ristretto, espresso en lungo.

Waar te krijgen:

Via de website Goedcupje.nl kun je bestellen.

Leuk:

Je kunt kiezen voor een abonnement, zodat je nooit zonder cupjes zit. Dat scheelt ook weer in wat je betaalt.

Prijs:

100 cupjes voor € 20,95 – € 22,95

Bijzonder:

Een deel van de omzet gaat naar het goede doel. Welk doel, dat bepaal jij als koffiedrinker. En je mag zelf bepalen wanneer de cupjes worden geleverd, hoera!

Het oordeel?

Flair was vooral onder de indruk van de lungo: mooi crèmelaagje, het cupje past goed in het apparaat (dat wil nogal eens een probleempje zijn en leiden tot kapotte apparaten!), goede koffie die eruit komt (dus geen waterige toestanden) en hét perfecte cupje voor een lekkere, niet al te zware latte.

Conclusie:

Supersympathiek cupje in een leuke verpakking, dat ook nog eens lekker smaakt. Goede prijs-kwaliteitverhouding en daardoor ideaal voor iedereen die meerdere bakkies per dag nuttigt.

Meer informatie: Goedcupje.nl