Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Getest | Broodtrommel

Getest | Broodtrommel

Getest | Broodtrommel

Je kúnt natuurlijk een zakje met boterhammen meenemen naar werk, of lunch kopen in de kantine, maar waarom niet een broodtrommel met daarin allemaal lekker en gezonde snacks? Ook op de redactie van Flair zijn ze populair.

Wie: Caroline

Wat: Je kunt mij uittekenen met deze broodtrommel met meerdere vakjes, verkrijgbaar bij Xenos, Blokker en andere huishoudwinkels.

Waarvoor gebruikt: Elke ochtend vul ik mijn trommeltje met druifjes, tomaatjes, een salade, crackers, cashewnoten en wat lekkers.

En wat blijkt: ik ben hip! In Japan is het heel normaal dat mensen een lunchbox, oftewel ‘bento box’, meenemen naar werk of school en die trend waait over naar Amerika en Europa. Typische Japanse bento-ingrediënten zijn rijst, vlees, vis en groente. Iets anders dus dan mijn bakje, maar het idee is hetzelfde: je eet gezonde producten in plaats van snacks uit de machine en je hoeft geen dure salade te kopen in de kantine. Je moet ’s ochtends iets eerder opstaan en mijn broodtrommeltje leidt vaak tot grapjes van collega’s, maar hé: ik snack tenminste gezond en het is nog goedkoop ook!

broodtrommel-c-header

Cijfer: *****

Inspiratie nodig? Kijk eens op Pinterest.

Wie: Franke

Waarvoor gebruikt: Broodtrommels, ik moet er eigenlijk niets van hebben. Want ik koop elke dag op het werk braaf mijn bammetjes, dat vind ik toch net even lekkerder dan ze al de hele dag bij me hebben. Bovendien: als ik mijn brood het best wil bewaren, is mijn ervaring, is toch echt aluminiumfolie. Maar ja, dat is weer zo slecht voor het milieu. En ’s ochtends brood smeren, daar zit ik ook echt niet op te wachten. Maar goed, wat ik dan wél weer doe, elke dag, is fruit meenemen. En dat plet zo lekker in mijn mooie nieuwe Fab-tas. Dus gebruik ik daarvoor deze grappige boterham-lunchbox.

En wat blijkt: Niet alleen vind ik het de enige mooie box die er is, hij is ook handig door de verhoging, waardoor de grootste appel erin past. Klein minpuntje: hij is vrij klein om een complete lunch in te vervoeren, maar hé, dat kan ook aan mij liggen: misschien eet ik wel te veel….

broodtrommel-header

Cijfer: ****1/2

Te koop bij Bol.com, € 14,99.

Eerder testten we ook bodylotion voor onder de douche