Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Getest | Biologische zonnebrand

Getest | Biologische zonnebrand

Getest | Biologische zonnebrand

Het is weer lente! Tijd om lekker lang op een terras te zitten, in het zonnetje natuurlijk. Omdat ook de voorjaarszon schade aan je huid kan toebrengen, is het belangrijk om je goed in te smeren. Er zijn natuurlijk tig zonnebrandmerken op de markt, maar niet zo veel biologische varianten, zoals deze van Lovea. Vraag is: wat is precies het verschil? En werkt een biologische zonnebrand net zo goed als een ‘gewone’ zonnebrand? Flair deed de test.

Getest-header

Wat:

Voor je de deur uitgaat breng je Lovea Bio Sun Spray SPF 30 (€ 16,99/125 ml) aan, voor na het zonnen is er Lovea Bio After Sun Milk (€ 9,99/125 ml). Er is ook een variant voor kinderen: Lovea Bio Spray Kids SPF 50 Disney (€ 18,99/100 ml). Alle drie zijn gebaseerd op minerale filters, 100% natuurlijk en vrij van parabenen, siliconen, PEG, synthetische kleurstoffen en -parfums. Kortom: vrij van chemische troep!

 

Conclusie:

Na een middag wijntjes drinken in het voorjaarszonnetje merk je dat je huid goed beschermd wordt. De crème in een spray (handig!) voelt niet vettig, trekt snel in en ruikt lekker fris. Een aanrader dus!