Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Gespecialiseerd, ervaren en gepassioneerd: 10 woorden die je beter niet op je LinkedIn profiel gebruikt!

Gespecialiseerd, ervaren en gepassioneerd: 10 woorden die je beter niet op je LinkedIn profiel gebruikt!

Gespecialiseerd, ervaren en gepassioneerd: 10 woorden die je beter niet op je LinkedIn profiel gebruikt!

LinkedIn het sociale netwerk dat vooral gericht is op zakelijke contacten publiceerde ook dit jaar weer een lijst met de tien woorden die het meest gebruikt worden op de profielen van hun gebruikers. Wil jij dat jouw profiel opvalt? Dan kun je deze tien woorden dus maar beter niet gebruiken!

Het is natuurlijk verleidelijk om in jezelf op je LinkedIn profiel te omschrijven als gespecialiseerd, ervaren en gepassioneerd. Want wie wil er nou geen werknemer die al deze dingen in zich heeft? Het probleem is echter dat zo goed als iedereen zichzelf daarom met deze woorden omschrijft, waardoor het echte dooddoeners zijn geworden.

Dit zijn de tien woorden die het meeste gebruikt worden op LinkedIn en die jij dus beter kunt vermijden als je er boven uit wilt steken:

-Gespecialiseerd
-Leiderschap
-Gefocust
-Strategisch
-Ervaren
-Gepassioneerd
-Expert
-Creatief
-Innovatief
-Gecertificeerd

Hoe moet het dan wel?

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan en wil je dat jouw profiel opvalt? Dan kun je dus beter op zoek gaan naar een creatievere manier om jezelf te omschrijven. Kun je echt niet anders dan één of meer van de bovenstaande woorden gebruiken? Ligt dan toe waarom deze termen op jou slaan. Gebruik concrete voorbeelden en indien mogelijk cijfers. En zorg voor een goede professionele foto waarop je blik naar de toeschouwer gewend is. Succes!

Lees ook:

Oeps! 6 LinkedIn-fouten die jij niet meer moet maken

Déze vraag moet je altijd stellen op het einde van je sollicitatie!

Sollicitatiestress? Deze 5 Etsy-shops zorgen voor een prachtig cv!

Bron: rtlnieuws.nl