Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Definitief vertrek uit Meerdijk? ‘Deze geliefde ‘GTST’-acteur is ontslagen’

Definitief vertrek uit Meerdijk? ‘Deze geliefde ‘GTST’-acteur is ontslagen’

Definitief vertrek uit Meerdijk? ‘Deze geliefde ‘GTST’-acteur is ontslagen’

Ruim een week geleden maakte Vincent Visser, die de rol van Valentijn Sanders vertolkt, bekend dat hij binnenkort afscheid zal nemen van ‘GTST’. Maar het lijkt erop dat hij niet de enige is die dit jaar nog het veld moet ruimen. Naar verluidt zien we ook Lucas Sanders, het personage van Ferry Doedens, over een tijdje niet meer terug. Al zou dat vertrek (opnieuw) niet vrijwillig zijn…

Ferry Doedens ontslagen bij ‘GTST’?

Als we Shownieuws mogen geloven, is Ferry ontslagen bij GTST en zou hij eind dit jaar al zijn laatste draaidag hebben. De acteur heeft niet gereageerd op de geruchten. De producent van de soap – EndemolShine Nederland – laat zich verder ook niet uit over het eventuele ontslag, maar zegt wél dat iedereen zich aan een protocol moet houden. “Op het moment dat dit niet gebeurt gaan we het gesprek daarover aan”, aldus een woordvoerder.

Feestje van Gordon

Hiermee lijkt gedoeld te worden op het verbreken van de coronaregels. Opnieuw lapt Ferry de richtlijnen aan zijn laars, dit keer door een Pride-feestje te vieren met Gordon. Tijdens deze bijeenkomst werd de anderhalvemeterregel duidelijk genegeerd. Dat zou zomaar de laatste druppel geweest kunnen zijn voor de werkgever van Doedens.

Non-actief

Zo’n twee maanden geleden werd Ferry al op non-actief gezet, omdat hij de richtlijnen van het RIVM niet serieus nam. Hij zei in de YouTube-serie KEURantaine van Eddy Keur niet bang te zijn om besmet te raken en de regels dan ook niet zo nauw te nemen. “Ik heb al acht weken lang met iedereen geknuffeld”, aldus de acteur destijds. “Ik heb nog geen één keer dat met de elleboog gedaan. We worden allemaal gek gemaakt door de media.”

‘Strikt houden aan regels’

Door zich niet aan de coronamaatregelen te houden zou Doedens de gezondheid en veiligheid van zijn collega’s in gevaar brengen, zei EndemolShine na het op non-actief stellen van de acteur. Gelukkig zag hij zelf ook de ernst van de situatie in. “Ferry heeft aangegeven dat hij zich strikt gaat houden aan de richtlijnen van het RIVM, zodat hij zo spoedig mogelijk de opnames kan hervatten”, werd er toen gezegd.

Lees ook
Ferry Doedens op non-actief gesteld: voorlopig niet welkom bij opnames ‘GTST’

Ontslagen

Het is niet de eerste keer dat Ferry de soap moet verlaten. In 2015 werd hij ontslagen vanwege zijn drugsprobleem. Hoewel hij een jaar later weer in de huid van Lucas mocht kruipen, werd hij onlangs op non-actief gezet. Daarbovenop komt het nieuwe, hardnekkige gerucht en zou het zomaar kunnen dat dit écht zijn laatste kans was. Wordt vervolgd…

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Het is feest! Onze lieve @ferrydoedens mag vandaag de slingers ophangen! ❤? #gtst #jarig #happybirthday

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wanneer je helemaal in je zen-moment zit! ? #gtst #Lucas #Tiffy #zen

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Smelt alert! ??als jij dit ook het allerliefste moment van vanavond vond! ❤ #gtst #lucas #tiffy #wolf #lief

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) op

Bron: Shownieuws, Superguide.nl | Beeld: RTL, Instagram