Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Georganiseerd kamperen doe je zo!

Georganiseerd kamperen doe je zo!

Georganiseerd kamperen doe je zo!

Je tent netjes houden? Dat begint al thuis, bij het inpakken!

Georganiseerd kamperen

Word jij na twee dagen kamperen al gek van rommel dat overal rondslingert? Kledingstukken op de grond en net dat ene bikini-topje is echt nérgens te vinden?! Flair heeft een handige tip:

Gebruik voor het kamperen plastic opbergdozen, o.a. verkrijgbaar bij HEMA. De truc om je tent netjes en geordend te houden is namelijk… (tromgeroffel) …ruimte creëren! En dat doe je handig met zo’n handige plastic bak met deksel. Voor ieder eentje.

Ziplockzakken

Heb je kleine kinderen? Zorg dat elk kindje zijn of haar eigen doos heeft met alle spulletjes en kleding. Hierbij zijn ziplockzakken een geschenk uit de hemel. Ga je een weekendje weg? Dan kun je van tevoren outfits klaarleggen en elke outfit in een ziplockzak doen. Ga je langer dan een week kamperen? Dan kun je shirtjes in één zakje doen, en de sokken of broeken in een andere ziplockzak. Door gebruik te maken van ziplockzakken loods je eenvoudig de overige lucht uit het zakje en zijn ze klein en compact, handig om mee op reis te nemen! Deze zakjes stapel je vervolgens weer op en doe je in zo’n plastic opbergdoos. Je zult verbaasd zijn hoeveel ruimte je overhoudt voor nog meer spullen.

 

Heb jij ook een goede tip? Laat het Flair weten!

Lees ook: Wat neem je mee op vakantie (Checklist!)