Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > ‘Boer zoekt Vrouw’-Geert neemt het op voor Geert (én deelt daarbij flinke sneer uit aan ex Ingrid)

‘Boer zoekt Vrouw’-Geert neemt het op voor Geert (én deelt daarbij flinke sneer uit aan ex Ingrid)

‘Boer zoekt Vrouw’-Geert neemt het op voor Geert (én deelt daarbij flinke sneer uit aan ex Ingrid)

Op liefdesgebied heeft akkerbouwer Geert de afgelopen tijd niet stilgezeten. Zo was in ‘Boer zoekt Vrouw’ te zien hoe hij van Vera naar Angela ging, en vlak na het programma tóch een relatie had met ene Wendy. Die romance hield niet lang stand, maar daaropvolgend was de Brabander óók niet lang vrijgezel. Hij viel voor Ingrid, maar dat bleek ook van slechts korte duur te zijn. De kandidaat van de agrarische datingshow kreeg een hoop kritiek over zich heen, waarna mededeelnemer Geert Jan het besluit op te nemen voor zijn vriend. En daarbij deelt hij een flinke sneer uit aan de nieuwste ex…

‘Boer zoekt Vrouw’-rel

Dat Geert een hoop negatieve reacties krijgt naar aanleiding van zijn turbulente liefdesleven, staat Geert Jan helemaal niet aan. Onder een selfie op het instagramaccount van Ingrid uit de boer dan ook zijn frustraties. Waar de blondine haar volgers bedankt voor alle complimenten en ‘alle andere shit’ “triest” noemt, schrijft Geert Jan het volgende: “Vind het jammer dat mijn vriend zo wordt afgezeken. Zegt heel veel over de mensen en niet over hem”. 

Sneer

Ingrid is het meer dan eens met de reactie van Geert Jan en laat hem dat dan ook weten. “Helemaal gelijk, Geert Jan. Verschrikkelijk wat mensen allemaal roepen. Schandalig”, aldus de ex van boer Geert. Maar daar laat Geert Jan het niet bij zitten. “En niet fair van jou”, vult hij Ingrid aan.

De tekst gaat verder onder het screenshot.

bzv geert jan/ingrid

Uit elkaar

Afgelopen week liet Ingrid via Instagram weten dat zij en Geert uit elkaar waren. “Na bekendmaking en veel shit over ons/mij heen te krijgen… zegt hij nu: ‘Ik wil ff niets nu…’ Helaas is het bij een kusje gebleven… einde verhaal…”, schreef ze bij een foto van hen samen.

Lees ook
Heeft ‘Boer zoekt Vrouw’-Annemiek haar prins op het witte paard gevonden? ‘Hij is heel grappig’

Het korte sprookje van Geert en Ingrid

Zo’n twee weken eerder vertelde boer Geert dat hij opnieuw het liefdesgeluk had gevonden. “Met Wendy is het alweer uit”, aldus de Brabander toen. “Ik ben nu met Ingrid. Zij heeft mij onlangs een keer een berichtje gestuurd dat ze mij heel leuk vond. En zo is het gekomen. Ze had mij gezien en me een aantal weken gevolgd op televisie, in het programma. Ze kon het toch niet laten mij een bericht te sturen. En zo is dat gekomen. Het gaat keigoed. Prima.” Een paar dagen later dook Ingrid, die als teammanager werkt in het UMC Utrecht, op aan de zijde van Geert – op het Instagramaccount van boerin Annemiek. Een week later verscheen het kersverse koppel voor de camera’s van Shownieuws om te vertellen over hun relatie en de eerste ontmoeting.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Chill avondje..bijtanken…graag wi ikl alle mensen bedanken voor de mooie complimenten..❤ En voor alle andere shit daar wil ik voor ???triest!

Een bericht gedeeld door Ingrid (@ingrid.13245) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide.nl | Beeld: KRO-NCRV, Instagram