Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Gaby Blaaser in tranen: wie beschaamt haar vertrouwen in nieuwe aflevering ‘De Bachelorette’?

Gaby Blaaser in tranen: wie beschaamt haar vertrouwen in nieuwe aflevering ‘De Bachelorette’?

Gaby Blaaser in tranen: wie beschaamt haar vertrouwen in nieuwe aflevering ‘De Bachelorette’?

Iedere woensdag zitten we te smullen voor de televisie. Gaby Blaaser’s zoektocht naar de liefde in ‘De Bachlorette’ is zalige tv en iedere aflevering groeit de hoop dat de mooie blondine Zuid-Afrika daadwerkelijk met een nieuwe liefde verlaat. Ze heeft de overgebleven kandidaten stuk voor stuk al in haar hart gesloten, maar in de komende aflevering lijkt niet iedereen dat plekje ook daadwerkelijk te verdienen…

Oplichter in het spel?

In een korte teaser van aflevering negen, die woensdag op Videoland te zien is, wordt duidelijk dat één of meerdere mannen het vertrouwen van Gaby ernstig hebben beschaamd. De ouders van de influencer komen langs om Gaby te helpen met haar zoektocht naar haar prins op het witte paard. Hoewel de actrice dolgelukkig is door de komst van de belangrijkste personen in haar leven, slaat haar vreugde al snel om in tranen. Zijn zij iets te weten gekomen wat Gaby nog niet wist?

‘Het maakt me intens verdrietig’

Tijdens een cocktailparty spreekt Gaby de mannen geëmotioneerd toe. Ze heeft te horen gekregen dat er tegen haar wordt gelogen en niet alle mannen zo oprecht zijn als ze doen lijken. “Als ik iets haat in het leven, dan is het liegen. Het maakt me intens verdrietig als ik dingen hoor en twijfel aan één van jullie, of al van jullie oprechtheid”, snikt ze.

Wie speelt een spelletje?

We zien close-ups van enkele verbaasd kijkende heren. Over wie zou ze het hebben? Doet Jordy stiekem gewoon mee om zijn jeansmerk aan de man te brengen en in de voetsporen van zijn reality-moeder te treden? Ambieert Joey nu hij kilo’s is afgevallen en een wasbordje heeft stiekem enkel een carrière als influencer? Hoopt Jethro van zijn bijbaan als dj een fulltime job te maken? Of is praatjesmaker en model Kasper stiekem uit op een internationale catwalkcarrière?

Lees ook
‘Bachelorette’-Jordy met moeder over moeilijke jeugd: ‘Wat ik heb ervaren, zou ik mijn kinderen niet aandoen’

Loopt het sprookje slecht af?

Buiten het zicht van de mannen zien we Gaby nog zeggen dat ze “geraakt is” door wat er op het feestje gebeurde. Haar verdrietige blik voorspelt weinig goeds. We zullen nog een dag geduld moeten hebben voor we achter het ware verhaal komen, maar duidelijk is wel dat het sprookje een duistere kant op lijkt te gaan…

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Gaby is iets ter ore gekomen… Een heftige cocktailparty! Morgen: aflevering 9 van #DeBachelorette ?

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) op

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Still