Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Video: Booze bellenblaas!

Video: Booze bellenblaas!

Video: Booze bellenblaas!

Was jij als kind ook dol op bellenblaas? Dan kun je je vast nog wel herinneren hoe vies het was wanneer er onverhoopt een bel in je mond terechtkwam. Maar er is nu een nieuwe bellenblaas op de markt: dag zeep, hoi booze!

De droom
Bubbels voor grown ups. Inderdaad, je leest het goed: mét alcohol. Zo kun je zonder pardon de show stelen op het eerstvolgende festival waar je naartoe gaat.

Tiny bubbles...

Jeugdsentiment
Dit jeugdsentiment mét een vleugje alcohol maak je heel gemakkelijk zelf, met een goedje wat we vonden in een briljante webshop vol allerlei hebbedingetjes. Je mixt simpelweg je favoriete drankje met de bellenblaas substantie van het merk Firebox, schudt eventjes en dan ben je al klaar om bellen te blazen.

Veilig
Natuurlijk kun je dit ook gewoon doen met je favoriete frisdrank, mocht je geen zin in alcohol hebben – of gewoon iedere dag bellen willen blazen. Je hoeft niet bang te zijn dat je toch een zeepsopsmaak in je mond krijgt, en giftig is het goedje ook niet. De formule van de bellenblaas is zo ontworpen dat het lekker smaakt én veilig is om door te slikken.

Via deze website kun je een potje kant-en-klare bellenblaas bestellen. Wil je ‘m zelf maken? Bekijk dan de video hieronder:

Bron: Glamour

Lees ook: