Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Foutje, bedankt: ‘Blunder’ in trailer Temptation Island verraadt vertrek van eerste koppel

Foutje, bedankt: ‘Blunder’ in trailer Temptation Island verraadt vertrek van eerste koppel

Foutje, bedankt: ‘Blunder’ in trailer Temptation Island verraadt vertrek van eerste koppel

Temptation Island: Love or Leave is donderdag weer gestart op Videoland. Maar liefst twee afleveringen stonden klaar waarin zich al genoeg drama afspeelde. Zo is er dit seizoen een nieuwe twist in het programma gekomen, waardoor de ‘singles’ de koppels kunnen wegsturen. En door een foutje in de trailer kunnen we al zien welk koppel als eerste naar huis is gestuurd.

Let op, dit artikel kan spoilers bevatten!

Foutje in trailer Temptation Island

In Temptation Island: Love or Leave draait ligt de focus niet langer enkel op bimbo’s en macho’s die als enige doel hebben relaties naar de verdoemenis te helpen. Verleiders heten tegenwoordig gewoon ‘vrijgezellen’ en zeggen oprecht op zoek te zijn naar de ware liefde. De stellen die meedoen, zijn vaak al wat langer bij elkaar en staan op een kantelpunt: zijn ze het écht voor elkaar, of zijn ze beter af zonder geliefde?

Waarschuwing

Als de vrijgezellen denken dat de koppels zich niet genoeg openstellen, kunnen ze een waarschuwing geven. Als die waarschuwing de koppels nog niet wakker schudt, vliegen ze na 24 uur uit het spel. Een nieuwe koppel zal dan zijn opwachting maken.

Vertrek koppel

In de tweede aflevering zien we aan het einde dat het zwembad oplicht en er dus een waarschuwing aan een van de deelnemers is gegeven. Echter weet je niet voor wie deze waarschuwing geldt. Tenminste, dat was de bedoeling. Want door een foutje in de trailer zien we deelnemer Koen – vriend van Deborah – niet meer tussen de andere mannelijke kandidaten lopen. Een vierde – nog niet bekende – jongen loopt wel door het beeld. Dit betekent dus hoogstwaarschijnlijk dat Koen en Deborah het spel hebben moeten verlaten.

Trailer Temptation Island

Bekijk hieronder de trailer van Temptation Island: Love or Leave. Op minuut 01:13 zie je de gemaakte ‘blunder.’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide | Beeld: RTL/ Tom Cornelissen