Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Foundation verwijderen uit kleding

Foundation verwijderen uit kleding

Foundation verwijderen uit kleding

Wat te doen als je een foundationvlek op je kleding hebt? Het antwoord is verrassend: foundation verwijderen doe je met een beetje scheerschuim.

Foundation

Je maakt je op, je kleedt je aan en oeps… een vlek op je kraag. Vaak is het gebeurd voor je er erg in hebt. Foundation verwijderen, hoe doe je dat? Laat een dure agressieve vlekverwijderaar achterwege en gebruik gewoon een beetje scheerschuim. Breng een dot aan op de vlek en laat even intrekken. Wrijf het schuim een beetje in en spoel het daarna weg met een beetje water. Je zult zien dat dit net zo goed werkt als Vanish, Biotex of andere vlekverwijderaars. Let op: scheerschuim werkt alleen bij olievrije foundation.

Scheerschuim

Nog een aantal scheerschuimtrucjes op een rij:

  • Spiegels
    Smeer de spiegel in de badkamer goed in met scheerschuim en verwijder het vervolgens met een droge doek. Zo voorkom je dat de spiegel tijdens het douchen beslaat.
  • Oven
    Spuit scheerschuim op de bakplaat en zorg dat alles goed is bedekt. Doe de deur dicht en zet de oven 30 minuten op 50ºC. Daarna even schoonvegen en klaar is Kees! De oven is weer stralend schoon, zonder te boenen.
  • Voeten
    Masseer je voeten in met een beetje scheerschuim. Dompel een handdoekje in warm water en wikkel het om je voeten. Laat dit vijftien minuutjes intrekken. Tada… superzachte voeten!

 

Heb jij nog een handige tip? Deel deze in een reactie hieronder.

Lees ook: 5 x Schoonmaken met scheerschuim