Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Hoezo digitaal? Print is de mode!

Hoezo digitaal? Print is de mode!

Hoezo digitaal? Print is de mode!

Ook jouw smartphone of tablet staat vast vol met ladingen foto’s. Maar hoe vaak kijk je ze nog terug? Daarom: tips om wat vaker van je mooi(st)e digitale kiekjes te genieten.

Foto’s terugkijken

Via onze smartphone of tablet hebben we eigenlijk bijna altijd een digitale fotocamera op zak. Elk mooi moment in ons leven kunnen we zo vastleggen en velen van ons doen dat ook enthousiast. Maar de kans is groot dat al die foto’s in je digitale vergaarbak belanden en je ze eigenlijk niet meer terugkijkt. De remedie? Je foto’s uitprinten. En dat kan tegenwoordig op wel heel ludieke manieren.

Óp je telefoonhoesje

Onze telefoon zit bijna aan onze hand geplakt en hoe leuk zou het zijn om daar ook je leukste herinnering aan vast te plakken? Je kunt tegenwoordig de hoesjes van je telefoon laten bedrukken met eigengemaakte foto’s. Ga bijvoorbeeld voor één heel leuke of maak een collage van je dierbaarste foto’s.

Ouderwetsch in een album

Nu we alles en masse digitaal kunnen opslaan, nemen steeds minder mensen de tijd of moeite om een fotoboek samen te stellen. Jammer, want zo kijk je veel minder gauw je oude foto’s terug én mis je de napret van het selecteren en inplakken van bijvoorbeeld de foto’s van die verre reis of geboorte van je kind. Daarom een pleidooi voor het fotoboek. Je kunt er zelf een maken door foto’s te knippen en plakken op de computer, of er heel gemakkelijk een online samenstellen.

Surprise surprise

Zoek je nog een origineel cadeau? Wat dacht je van die ene mooie foto als puzzel, of een selectie foto’s als kaartspel of memorykaartjes? Een sleutelhanger geef je een persoonlijk tintje met een eigen foto erin. En je dag begint altijd goed met een mok met daarop je leukste herinnering. Kijk eens bij HEMA voor de leukste cadeau-ideeën voor je foto’s.

Lijstje erom?

Fotolijstjes zijn een klassieker en verrassend veelzijdig. Zo kun je ze aan de muur hangen of neerzetten op een dressoir. Je kunt kiezen voor één heel grote of voor veel kleine lijstjes. En dan allemaal in dezelfde stijl óf allemaal verschillend. Of maak je eigen fotolijst!

Bij de tijd

Heb je al te veel fotolijstjes aan de muur? Een klok is ook een leuke wandversiering met bovendien een zinvolle functie. En ook hierop kun je je eigen foto laten printen. Zo sla je twee vliegen in een klap: terwijl je kijkt hoe laat het is, denk je meteen weer even terug aan dat ene leuke moment.

Hoe kijk jij je mooie foto’s terug?

Bekijk ook: