Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Is dit hét bewijs dat Nick Sanders na de zomerstop terugkeert in ‘GTST’?

Is dit hét bewijs dat Nick Sanders na de zomerstop terugkeert in ‘GTST’?

Is dit hét bewijs dat Nick Sanders na de zomerstop terugkeert in ‘GTST’?

Ongeveer een jaar geleden kwam Valentijn (Vincent Visser) ineens Meerdijk binnen gewandeld, en het lijkt erop dat zijn vader Nick Sanders na de zomerstop volgt. Christophe Haddad (41) – de acteur die de rol vertolkt – heeft namelijk een opvallend kiekje gedeeld, wat zomaar zou betekenen dat de schurk terugkeert in ‘GTST’.

Terugkeer Nick Sanders in ‘GTST’?

Op social media is een foto opgedoken van Christophe en Vincent. Jawel, vader en zoon in GTST. Haddad maakt geen woorden vuil aan de selfie die hij in zijn Instagram Stories heeft gedeeld, maar fans denken massaal dat hij hiermee hint op een terugkeer van Nick Sanders. “Ik hoop dat hij terugkomt, dan wordt het weer lekker spannend in de serie”, klinkt het.

Goede Tijden, Zomer Tijden

Even denken fans dat Christophe te zien zal zijn in Goede Tijden, Zomer Tijden – de online talkshow die tijdens de zomerstop te zien is – en daarom met Vincent poseert. Al gauw blijkt uit de Instagram Stories van Lieke van Lexmond (in het verleden Charlie Fischer in GTST, en daarmee de soapmoeder van Valentijn) dat zíj met Visser aan tafel schuift bij GTZT-presentatrice Froukje de Both. Normaal gesproken zijn er maar twee acteurs te gast in de serie, wat betekent dat Christophe in elk geval niét in dezelfde aflevering als zijn soapzoon zal zitten. Een oplettende fan merkt op: “Christophe staat ook (nog) niet in het lijstje van GTZT bij Froukje haar Instagram.”

De tekst gaat verder onder de foto.

Wraak

Inmiddels is het alweer heel wat jaren geleden dat Nick Sanders voor het laatst te zien was in de dagelijkse soap; in 2015 nam Christophe Haddad afscheid van zijn personage. Nick belandde toen voor twintig jaar achter de tralies, omdat hij wraak wilde nemen op zijn vader Ludo Sanders (Erik de Vogel). Betekent bovenstaande foto dat hij tóch eerder vrij is gekomen?

Aangepaste verhaallijnen

Vanwege de coronacrisis moesten de opnames van GTST noodgedwongen stil worden gelegd in maart. Hierdoor is het dertigste seizoen van de soap vroegtijdig aan een einde gekomen. Inmiddels zijn de opnames weer volop aan de gang en kunnen fans op 31 augustus weer gloednieuwe afleveringen verwachten. Met de coronamaatregelen is het natuurlijk nog niet gedaan. Daarom hebben de makers van GTST het een en ander om moeten gooien. De verhaallijnen gaan er dan ook een stuk anders uitzien dan fans gewend zijn.

Lees ook
Waan jezelf in De Rozenboom: hier kun je het toffe ‘GTST’-behang scoren

Geen corona in Meerdijk

Hoewel we nog niet veel weten over het nieuwe seizoen, is er onlangs al wél een bloedstollend geluidsfragment onthuld van de aankomende reeks. Daarnaast hoeven kijkers in ieder geval niet te verwachten dat de bewoners van Meerdijk ook te maken krijgen met de coronacrisis. Naast dat GTST al erg ver van tevoren wordt geschreven, moeten kijkers ook kunnen ontsnappen, aldus de woordvoerster eerder. “Er is al zoveel coronanieuws op televisie, ze moeten ook een ontspannen momentje hebben.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

? Wacht… wat gebeurde er allemaal? #Valentijn #Amelie #gtst

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) op

Bron: Shownieuws.nl | Beeld: still, Instagram