Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Flair’s Vijf: 5x producten en diensten waarmee je je thuis sowieso niet hoeft te vervelen

Flair’s Vijf: 5x producten en diensten waarmee je je thuis sowieso niet hoeft te vervelen

Flair’s Vijf: 5x producten en diensten waarmee je je thuis sowieso niet hoeft te vervelen

Elke week delen we in de rubriek ‘Flair’s Vijf’ onze favoriete producten, diensten en evenementen met je. Deze week: vijf producten waarmee je je thuis niet kan gaan vervelen.

1. Keukenmixer van KitchenAid

In een tijd als deze kunnen we wel wat kleur in de keuken gebruiken. KitchenAid heeft daarom een keukenmixer gelanceert in de tint: Kyoto Glow. Staat niet alleen gezellig op het aanrecht, maar zorgt zorgt ook voor heel veel kook- en bakplezier. Win-winsituatie: die binnenblijfdagen vliegen gegarandeerd voorbij én je tovert nog iets lekkers op tafel ook. Wedden dat heel het gezin profijt heeft van dit ding? 749,00, KitchenAid.

De tekst gaat verder onder de foto.

KitchenAid

2. CineMember

Netflix, Disney+ en Videoland al uitgespeeld? Ga lekker films kijken op CineMember. Het platform bestaat inmiddels twee jaar en het aanbod is in deze periode gegroeid naar zo’n 700 prijswinnende kwaliteitsfilms die voor €9,99 per maand onbeperkt te kijken zijn.

De tekst gaat verder onder de foto.

Cinemember Flair's Vijf

3. De Emotiebox

Ontdek gevoelens waarvan je nooit hebt geweten dat je ze had. Benader je gevoelens op een grafische manier. Kies een categorie die aansluit bij de emotie die je voelt. Pak een kaart die je visueel het meest aanspreekt en draai de kaart om voor het verhaal achter het woord. Je ontdekt gevoelens waarvan je niet wist dat je ze had en vindt nieuwe betekenissen achter bekende emoties. € 18,00, bispublishers.

De tekst gaat verder onder de foto.

Emotiebox Flair's Vijf

4. Tekenles van een ‘Donald Duck’-tekenaar

Ga lekker creatief aan de slag en doe mee met de tekenlessen van een echte Donald Duck-tekenaar! De illustrators leggen je stap voor stap uit hoe jij Donald en zijn vrienden zelf kunt tekenen. Iedere doordeweekse dag om 16:00 uur staat er weer een nieuwe tekenles voor je klaar op Facebook én natuurlijk op DonaldDuck.nl. Pak je potloden, gum en papier er maar bij en ga aan de slag!

De tekst gaat verder onder de foto.

Donald Duck tekenen Flair's Vijf

5. Scrol op Instagram met je vrienden

Instagram heeft een nieuwe functie, genaamd Co-watching, waarmee vrienden samen in een videogesprek naar berichten kunnen kijken. Met behulp van een videochat kan je gezamenlijk commentaar leveren op de bewaarde, gelikte én voorgestelde foto’s en video’s. Natuurlijk kun je ook gewoon via WhatsApp een foto sturen naar je vriendin, maar deze functie geeft socializen op afstand nét dat beetje extra.

Nog meer thuispret

Ben je op bovenstaande dingen uitgekeken of heb je het product nog niet in huis? Dan zijn er nog genoeg creatieve activiteiten te ondernemen, die je makkelijk in je eigen omgeving kan doen. Maak bijvoorbeeld gebruik van het mooie weer om je tuin onder handen te nemen of neem een kijkje op Pinterest voor een fijne knutselmiddag. Genoeg leuks te verzinnen!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.