Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Flairs Vijf: 5x hier drink je de lekkerste wijnen in Amsterdam

Flairs Vijf: 5x hier drink je de lekkerste wijnen in Amsterdam

Flairs Vijf: 5x hier drink je de lekkerste wijnen in Amsterdam

Elke week delen we in de rubriek Flairs Vijf onze favoriete producten, diensten en evenementen met je. Deze week zetten we vijf plekken waar je de lekkerste wijnen drinkt in Amsterdam voor je in de spotlight.

1. Wine o’ clock bij Foodhallen Amsterdam

Deze locatie staat al bekend voor het hebben van een breed assortiment als het gaat om eten. Maar qua drank schieten zij ook zeker niet tekort. Naast de grote centrale bar heeft De Foodhallen ook een tweedelige bar. Niet alleen is deze bar een G&T-bar aan de ene kant, maar aan de andere kant een wijnbar. Wijnen van over de hele wereld kun je hier vinden, van rood, wit, rosé tot champagne, sweet wine en altijd twee specials.

2. MOMO Restaurant, Bar & Lounge – Tijdloze kwaltieit

Op de hoek van de Hobbemastraat is MOMO Restaurant, Bar & Lounge gevestigd. Een high-end restaurant waarbij het menu subtiele Aziatische smaken bevat met elegante invloeden uit de Westerse keuken. Naast de mooie gerechten is ook de drankenkaart niet achter gebleven. MOMO heeft een breed scala aan uiteenlopende wijnen. Van lichte, verfrissende witte wijnen, vollere en rijkere witte wijnen naar fruitige, lichte en gemakkelijk drinkbare rode wijnen en verfijnde, soepele en rijpe rode wijnen.

3. All – bloody delicious – day drinking at THE BUTCHER Social Club

THE BUTCHER Social Club, gelegen in de A’DAM toren, is een verzamelplaats van haute fastfood, verassende muziek, grensverleggende creativiteit, metropolitische lifestyle en urban design. Het is een relaxte spot met een bar met internationale allure, een plaats om zaken te doen, een toegankelijk restaurant en dé afterparty-locatie van Amsterdam. Bartenders achter de kenmerkende 360-graden bar maken al mixend, shakend en schenkend tot een epicentrum van high-end drankjes. Het barmenu heeft naast de milkshakes, onbekende en exlusieve bieren vanuit de hele wereld een heel sterk wijnmenu.

4. Bijzondere wijnen van over de hele wereld bij Bar Fisk

Bar Fisk brengt de dynamiek en gastvrijheid van markten in Tel Aviv op slechts enkele meters afstand van de Amsterdamse Albert Cuyp. Het is zien, proeven, ruiken op Eerste Sweelinckstraat 23. Waar het eten de ziel is van Bar Fisk, zijn de wijnen onmiskenbaar het hart. De dynamische wijnkaart is gecreëerd en gecureerd door sommelier-mixoloog Matan Achai. Wijnen van over de hele wereld zijn geselecteerd om de levendige smaken van het eten te complementeren en te laten schitteren.

5. Voor wijn en oesters ga je naar MEDDENS

Aan de Kerkstraat in Hilversum vind je nieuwste ontmoetingsplaats, MEDDENS. Het gonst hier vanaf de lunch tot aan het diner en de middernachtelijke drankjes. Van kabeljauw tot aan kreeft en een G&T, je vindt het allemaal op de internationele menukaart. Heb je meer zin in wijn en oesters? Dan is MEDDENS de perfecte plek. Zuid-Afrikaanse, Franse en Spaanse wijnen spelen de hoofdrol op het menu.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.