Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Flair’s Vijf: 5x ventilators om de warme dagen mee door te komen

Flair’s Vijf: 5x ventilators om de warme dagen mee door te komen

Flair’s Vijf: 5x ventilators om de warme dagen mee door te komen

Elke week delen we in de rubriek ‘Flair’s Vijf’ onze favoriete producten, diensten en evenementen met je. Deze week: 5x ventilators om in huis te halen voor de tropische temperaturen.

Ventiltors

Vanaf dit weekend lopen de temperaturen weer flink op en volgende week staan ons dan ook een paar zomerse dagen te wachten. En daar blijft het niet bij: voor iedereen die een vakantie in eigen land in gedachten heeft deze zomer, wordt het prima vertoeven. Naar verwachting worden het namelijk een paar droge en warme maanden de komende periode. Een goede ventilator is dan ook geen overbodige luxe en die kun je beter nu al – voordat je straks (weer) naast de pot pist – in huis halen. Flair zet er een vijftal voor je op een rij.

1. Retro ventilator van HEMA

Wil je een retro touch geven aan jouw interieur? Dan is deze ventilator van HEMA echt iets voor jou. Het ding is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: zwart, ginger spice, goud en blauw. Zoals je van het Nederlandse warenhuis gewend bent, gaat de blazer voor een zacht prijsje over de toonbank. Voor dertig euro staat-ie al bij jou in de woonkamer. Wil je ‘m in de slaapkamer gebruiken? Dan is dít de beste plek om ‘m neer te zetten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Je beste vriend deze warme dagen.

Een bericht gedeeld door HEMA (@hemanederland) op

2. Multifunctionele eyecatcher van Dyson

De ventilators van Dyson zijn niet alleen prachtig, maar ook ontzettend handig. Wat dacht je bijvoorbeeld van die nieuwste exemplaar, dat eigenlijk een 3-in-1-product is? De Dyson Pure Humidify+Cool is een luchtreiniger, ventilator en luchtbevochtiger in één, en zet droge en vervuilde lucht om in schone zuivere lucht om vervuiling binnenshuis aan te pakken. De machine detecteert het gehalte aan verontreinigende stoffen en vochtigheid en projecteert hygiënisch bevochtigde, gezuiverde lucht naar elke hoek van de kamer. Twee jets aan elke kant van de luchtversterker worden onafhankelijk bestuurd voor koeling. Dit kan in drie standen: breeze-modus, directe koeling voor ventilatie, of voor in de wintermaanden – de diffuse modus. Met die laatste wordt de lucht niet voorwaarts op je geprojecteerd, maar via de achterkant verspreid zonder dat je dit voelt. Je kunt dus zuiveren en bevochtigen zonder het verkoelende gevoel.

3. Koperkleurige budgetventilator van Lidl

Op zoek naar een betaalbare ventilator? Dan ben je niet alleen bij HEMA, maar ook bij Lidl aan het juiste adres. En nee, daar vind je niet alleen maar oubollige exemplaren. Dit koperkleurige exemplaar is namelijk hartstikke hip! Je kunt ‘m op de grond zetten of op een krukje, om ‘m nog meer op te laten vallen in huis. Ook fijn: voor slechts 39,99 euro gaat het apparaat over de (digitale) toonbank. Die koperkleur niet jouw ding? De handige ventilator wordt ook verkocht in het zwart en zilver.

ventilator lidl

4. Roze luchtkoeler van Amazon

Je ventilator mee het balkon op nemen of in de tuin neerzetten? Dat kan met deze draagbare exemplaren die verkrijgbaar zijn bij Amazon! Je kunt ze met een USB-kabel opladen en je krijgt er twee voor nog geen 25 euro. Enne, eerlijk is eerlijk: alleen om die roze kleur zou je ze al willen aanschaffen, toch?

5. Altijd bij de hand

Als je ook onderweg wel wat verkoeling kunt gebruiken, is onderstaande echt iets voor jou. Van wapperen met een waaier krijg je het namelijk alleen maar heter. Hoe fijn is het dan om een handventilator bij je te hebben? Ook die heeft HEMA in het assortiment, in verschillende kleuren.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Altijd een briesje bij de hand.

Een bericht gedeeld door HEMA (@hemanederland) op