Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Psst… heb jij het Flair Relax boek al in huis?

Psst… heb jij het Flair Relax boek al in huis?

Psst… heb jij het Flair Relax boek al in huis?

Yes, het is lente! En dat betekent dat de Flair Lentespecial in de winkels ligt. Easy times are coming, daarom vulden we 148 pagina’s speciaal voor jou, om helemaal tot jezelf te komen. Dat gaat wel lukken met Flair Relax, vol met spannende, mooie, en aangrijpende verhalen.

Verder doe je volop inspiratie op met de mode voor lazy days, een prachtige binnenkijker in pasteltinten, shoppingpagina’s (ja, ook een met seksspeeltjes – voor de betere ontspanning) en krijg je tuintips, beautytips, zoete recepten en kickstart ideeën, en een hoop puzzels! En natuurlijk, zoals je van Flair gewend bent, genoeg bijzondere real life-verhalen.

Magali over haar autismespectrum-stoornis

Ook vertelt Magali over haar succes dankzij haar autismespectrum-stoornis en ADHD. Als jong meisje was Magali al anders, dus de diagnoses autismespectrum-stoornis en ADHD verklaarden een hoop. Succesvol, maar: “Ik moet nog dagelijks mijn grenzen bewaken, want stress en overprikkeling liggen constant op de loer.”

Bevallingen die anders lopen dan gepland

Sommige bevallingen lopen anders dan gepland, dat je je er eigenlijk niet goed op kunt voorbereiden. Jagaira, Floor en Jessica weten daar alles van. Zij zullen hun bevalling niet snel vergeten. “Na 4,5 dag puffen en zwoegen was ze er. Eindelijk.”

Lees ook
Een betere nachtrust nodig? Deze vijf drankjes kunnen je daarbij helpen

Familiegeheimen

In elke familie is wel wat, maar soms gaat het veel verder dan dat. Er zijn vijf familiegeheimen te lezen. “Als ik dit had geweten, had ik mijn neefje nooit in huis genomen.”

Je kan het Flair Relax boek hier bestellen. Je vindt hem onderin onder het kopje ‘edities’. Veel plezier met je me-time!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.