Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Nieuwe portie ongemakkelijkheid: op déze datum begint de coronaproof versie van ‘First Dates’

Nieuwe portie ongemakkelijkheid: op déze datum begint de coronaproof versie van ‘First Dates’

Nieuwe portie ongemakkelijkheid: op déze datum begint de coronaproof versie van ‘First Dates’

‘Jinek’ is sinds deze week weer op de buis, ‘GTST’ gaat bijna weer van start en ook is het weer bijna tijd voor een gloednieuwe reeks van ‘Wie is de Mol?’. Heerlijk, het kersverse televisieseizoen breekt langzaam maar zeker weer aan en staat garant voor het nodige vermaak. Met de terugkeer van onze favoriete programma’s staan er ook weer afleveringen van ‘First Dates’ voor ons klaar, dat dit jaar volledig in een coronaproof jasje is gestoken.

Nieuw seizoen ‘First Dates’

We horen je denken. First Dates coronaproof maken, da’s toch een onmogelijke opgave? Toch zijn de makers van de datingshow erin geslaagd om het voor elkaar te krijgen. Singles worden nog steeds hartelijk ontvangen door gastheren Vincent en Sergio, maar handen schudden en knuffels geven zitten er niet in. De dates zitten aan tafeltjes van anderhalve meter en midden op tafel is een spatscherm geplaatst. Zo weet je ook zeker dat als je date een beetje met consumptie praat, dat in ieder geval niet op jouw biefstukje belandt.

Nóg spannender

Wij voorzien nóg ongemakkelijkere dates dan we al gewend waren, maar rasoptimist Sergio heeft er alle vertrouwen in. “Dit wordt ‘op afstand’ het beste seizoen ooit”, aldus de gastheer. “Want als de liefde je raakt, dan maakt anderhalve meter het alléén maar spannender…”

Lees ook
Patty Brard heeft duidelijke mening over stukgelopen ‘First Dates’-liefde Giel Beelen: ‘Allemaal nep’

Match made in heaven?

Wanneer we weer kunnen genieten van First Dates? Het nieuwe seizoen start op 31 augustus en belooft wederom een bonte stoet vrijgezellen op zoek naar de liefde. In de eerste aflevering zien we Frans (82) en Joke (78), die bewijzen dat het nooit te laat is voor de liefde. Ilya stond ooit te boek als de bíjna mooiste man van Nederland, Roxann droomt al jaren van een sexy lingerielijn voor mannen. Dat klinkt nu al als een gedroomde match. Al kan een Duitse herdershond roet in het eten gooien. In de tweede aflevering herkennen studenten Daan en Marrie elkaar in het verdriet van hun jeugd. Nofar is een romanticus die precies weet wat ze zoekt en Angela biecht tegenover haar date, chef-kok Buck, op dat ze echt niet kan koken. Kortom, wij kunnen niet wachten.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA.nl | Beeld: BNNVARA, Instagram