Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > YES: dit is wanneer ‘Fifty Shades Freed’ in de bioscoop speelt

YES: dit is wanneer ‘Fifty Shades Freed’ in de bioscoop speelt

YES: dit is wanneer ‘Fifty Shades Freed’ in de bioscoop speelt

Oké, ‘Fifty Shades Darker’, de tweede film van ‘Fifty Shades of Grey’ speelt nog niet in de zalen maar toch werden wij wild enthousiast van dit nieuwtje. Het derde deel uit de reeks, ‘Fifty Shades Freed’, speelt namelijk vanaf 9 februari 2018 in de zalen. Kijken we nu al naar uit!

Sta jij ook te popelen om ‘Fifty Shades Darker‘ te gaan kijken? Nog héél even geduld, want op 9 februari 2017 speelt het tweede deel uit de ‘Fifty Shades of Grey‘-reeks eindelijk in de bioscoop. Nog beter: exact één jaar later zal ook de derde film, ‘Fifty Shades Freed‘, naar de zalen komen. Twee keer net op tijd voor Valentijn dus!

Opgepast: spoiler alert

In het derde verhaal van E.L. James zijn Christian Grey en zijn Anastacia Steel eindelijk getrouwd. Wanneer het stel na hun huwelijksreis in Europa opnieuw het alledaagse leven probeert op te pakken, loopt dat moeizamer dan verwacht. Het traumatische verleden van Mr. Grey speelt namelijk nog steeds. Wanneer Anastacia dan ook nog eens onverwacht zwanger wordt, lopen de spanningen uiteraard hoog op. En dat niet alleen in de slaapkamer. Hoewel er aan stomende seksscènes ook in deze film geen gebrek zal zijn. Wij kunnen niet wachten!

In tussentijd kan je je nog even opwarmen aan de trailer van ‘Fifty Shades Darker’:

Bron: Cosmopolitan

 

Lees ook: