Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > ‘Ferry’ exciting! ‘Undercover’-prequel vanaf vandaag te zien bij Netflix

‘Ferry’ exciting! ‘Undercover’-prequel vanaf vandaag te zien bij Netflix

‘Ferry’ exciting! ‘Undercover’-prequel vanaf vandaag te zien bij Netflix

Bij allebei de ‘Undercover’-seizoenen zaten wij aflevering na aflevering weer op het puntje van onze stoel. Toen we hoorden dat er nóg een reeks in aantocht is (die niet lang op zich zou laten wachten)  sprongen we dan ook nog net geen gat in de lucht. Maar dat er ook een prequel in de vorm van een film – genaamd Ferry – op de planning stond, was al helemaal goed nieuws. Na een  korte teaser en een officiële trailer, is het nu eindelijk tijd om de hele film te kijken op Netflix.

‘Ferry’ de film op Netflix

Na lang wachten kunnen we vandaag eindelijk genieten van de Ferry-film op Netflix. In de trailer van Ferry zagen we al eerder hoe de hoofdpersoon (Frank Lammers) aan het werk wordt gezet door het personage van Huub Stapel, genaamd Ralph Brink. Hij vraagt de drugsbaron terug te gaan naar Brabant. “Jij kent die streek”, verklaart hij. Eenmaal in het zuiden zien we hoe Ferry op bezoek gaat bij zijn zus Claudia (Monic Hendrickx), die meteen door heeft dat het zaakje stinkt. “Jij komt niet zomaar lang”, horen we haar zeggen. Daar op de kermis maakt Ferry voor het eerst kennis met Daniëlle (Elise Schaap) en vanaf dat moment lijken de twee onafscheidelijk te zijn. Begint als een onbezorgde love story te klinken, maar… niets is uiteraard minder waar. De spanning loopt duidelijk hoog op in de trailer, er worden weer de nodige schoten gelost en… nou ja, kijk zelf maar:

De tekst gaat verder onder de trailer.

Brabant

In de film gaan we terug naar het jaar 2006, Amsterdam. Ferry is natuurlijk nog een stuk jonger, maar ook toen al werkzaam in de drugswereld. Hoewel hij geboren en getogen is in het zuiden van het land, ontvluchtte hij zijn geboortestreek jaren geleden. Het weerzien met zijn familie? Ongemakkelijk en stroef. Het leven op de camping? Weer even wennen. En de ontmoeting met Daniëlle? Veranderde alles. “Jongen, ik zal u zeggen: het was allemaal prima, fenomenaal. Kon niet beter. Totdat ik haar zag.”

Lees ook
Mupkeee, bingetijd! Dít is wanneer het derde seizoen van ‘Undercover’ op Netflix verschijnt

‘Undercover’ seizoen 3

Voor alle fans die geen genoeg kunnen krijgen van Undercover: volgens Tom Waes (Bob in de serie) duurt het niet al te lang meer tot het derde seizoen eraan komt. Eind januari verklapte hij dat het vervolg aan het eind deze zomer nog op Netflix zou moeten komen te staan.

‘Ferry’ staat vanaf vandaag op Netflix.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Elise Schaap (@elise_is_here)

Beeld: still, Instagram