Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Nu hebben we nóg meer zin in ‘Ferry de Film’: Netflix onthult nieuwe gezichten ‘Undercover’-prequel

Nu hebben we nóg meer zin in ‘Ferry de Film’: Netflix onthult nieuwe gezichten ‘Undercover’-prequel

Nu hebben we nóg meer zin in ‘Ferry de Film’: Netflix onthult nieuwe gezichten ‘Undercover’-prequel

Reikhalzend wordt uitgekeken naar het tweede seizoen van ‘Undercover’, waar inmiddels steeds meer over bekend wordt. Zo onthulde Netflix onlangs een paar nieuwe beelden én werd verklapt dat er een aantal nieuwe gezichten te zien zullen zijn. Ook voor de prequel van de immens populaire serie, ‘Ferry de Film’, is de cast uitgebreid met nieuwe personages. En dat zijn geen onbekenden van het witte doek.

Ferry de Film

Huub Stapel, Monic Hendrickx (Undercover met een vleugje Penoza, dus) en Raymond Thiry spelen rollen in de Netflix-film Ferry, een prequel van de hitserie Undercover. Ook onder anderen Yannick van de Velde en Maarten Heijmans zijn te zien in de film over drugsbaron Ferry Bouman. Dat heeft de streamingdienst maandag bekendgemaakt.

Oude én nieuwe personages

Thiry kruipt net als in de serie weer in de huid van John, de handlanger van Bouman (Frank Lammers). Stapel geeft gestalte aan hasjbaron Brink en Hendrickx vervult de rol van Claudia, de zus van Bouman. Eerder werd al bekend dat Elise Schaap ook terugkeert als Boumans vrouw Danielle.

Datum, please?

Wanneer de film te zien zal zijn, is nog niet bekendgemaakt. Wél heeft Netflix onthuld dat de opnames deze week van start gaan.

Terug naar 2006

Ferry de Film speelt zich af in 2006 in Amsterdam. De meedogenloze Bouman werkt voor de machtige hasjbaron Ralph Brink, die ook als een mentor voor hem fungeert. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Ralph levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden.

De tekst gaat verder onder de video.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

inclusief twee nieuwe namen! En dat zijn niet de minste… ? @franklammersofficial @elise_is_here @monichendrickx.official @huubstapel

Een bericht gedeeld door Netflix Nederland & België (@netflixnl) op

Illegale wapenhandel

Intussen wachten we met smart op het tweede seizoen van Undercover, dat zich ongeveer een jaar na alle gebeurtenissen uit de eerste reeks afspeelt en draait om illegale wapenhandel. Opnieuw kruipt Anna Drijver in de huid van Kim de Rooij. Zij werkt bij Human Rights en doet onderzoek naar de verboden wapenverkoop in Syrië. Dankzij de hulp van ex-collega Bob Lemmens (Tom Waes) leidt dit naar een country & western manege in het Belgische Achterland: de El Dorado Ranch. Daar gaat Bob undercover, en probeert hij dit keer informatie te ontfutselen over de gebroeders én wapenhandelaars Laurent en JP Berger. In de tussentijd is te zien hoe Ferry Bouman (Frank Lammers) vanuit de gevangenis verder onderzoekt wie undercoveragenten Bob en Kim écht zijn. En de drugsbaas blijkt niet de enige te zijn die nieuwsgierig is naar de ware aard van Waes’ personage. Ook zijn puberdochter heeft een hoop vragen.

Lees ook
Bende gij een wout? Makers ‘Undercover’ onthullen nieuwe beelden én gezichten

Derde seizoen in de maak

We moeten nog heel even geduld hebben: het tweede seizoen van Undercover is vanaf 6 september op Netflix te zien. En het beste nieuws is dat de makers ondertussen al werken aan een derde reeks.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Nieuwe gezichten in Undercover! Zeeien jullie efkes heuj tegen Sanne, Wim, Ruth en Sebastien?! ?

Een bericht gedeeld door Netflix Nederland & België (@netflixnl) op

Bron: ANP | Beeld: still, Instagram