Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Tijd voor ijs: de Ferrero Rocher Ice Cream Sticks zijn nú verkrijgbaar

Tijd voor ijs: de Ferrero Rocher Ice Cream Sticks zijn nú verkrijgbaar

Tijd voor ijs: de Ferrero Rocher Ice Cream Sticks zijn nú verkrijgbaar

Het is weer (bijna) tijd voor ijsjes en het lijkt erop dat de Ferrero Rocher Ice Cream Sticks vanaf nú verkrijgbaar zijn. Op online foto’s te zien, zien ze er superlekker uit. En wij kunnen niet wachten om ze zelf uit te proberen.

IJsjes

De ijsjes zijn gemaakt door Ferrero Rocher. Ferrero Rocher is chocolade- en hazelnootsnoepgoed dat geproduceerd is door de Italiaanse chocolatier Ferrero. De Ice Cream Sticks zijn er in drie verschillende smaken. Namelijk de originele smaak met hazelnoten, donkere chocolade en witte chocolade met kokosnoot. De nieuwe ijsjes zijn al verkrijgbaar in Duitsland, Frankrijk, Italië en Oostenrijk. Volgens het Instagram-account @johnssnackreviews komen het Ferrero ijs ook naar het Verenigd Koninkrijk aan het eind van de zomer.

Lees ook
Van Taksi tot Dubbelfrisss: je kunt nu ijsjes scoren in de smaak van je favoriete drankje

Hebben

We kunnen niet wachten om deze ijsjes een keer te kunnen proberen. Helaas zijn de Ferrero Rocher Ice Cream Sticks nog niet in Nederland verkrijgbaar. Hopelijk komt daar snel verandering in. In de tussentijd moeten we maar afwachten en kwijlend naar de foto’s staren. Én duimen dat ze binnenkort ook in onze supermarktschappen liggen, natuurlijk!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: klfoodie | Beeld: Nienke Nijp