Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Feestje geven? Huur een privékok!

Feestje geven? Huur een privékok!

Feestje geven? Huur een privékok!

Tijd voor een feestje? En geen zin om zelf te koken? Huur dan een privékok of cateraar. Dan kun je zelf ook van het begin tot het einde genieten van je eigen feestje én de lekkere hapjes en drankjes. Vijf geweldige adresjes.

1. Biologische hapjes
Voor originele hapjes: Lisette Kreischer van Veggierose. Alles wat ze kookt, bakt en versiert, is biologisch, vrij van dierlijke ingrediënten, e-nummers en conserveringsmiddelen.  Daarnaast wordt alles vers bereid, zelfgebakken en met de hand mooi versierd. Wat wil je nog meer?
www.veggierose.nl

2. Cocktails shaken
Wil je dolgraag cocktails serveren op je feestjes? Laat dan de cocktailshakers van Cointreau komen. In no time flansen ze met limoen, suikerwater, ijsschaafsel en cachaça de lekkerste caipirinha in elkaar. Uiteraard zijn ook andere cocktails, waaronder de mojito en de strawberry margarita, ook appeltje-eitje voor deze boys.
www.cointreau.nl

3. Mobiele koffie
Ook leuk: serveer espresso en cappuccino op je feestje. Huur hiervoor een mobiele koffiekar, bijvoorbeeld Hier & Daar. De professionele barista’s serveren heerlijke koffie vanuit een Volkswagen T2 Pick-up. Ook voor theeliefhebbers staan ze klaar.
www.hierendaar.nu

4. Meditteraan adresje
Geef je een mediterraan feestje? Doe dan vooraf even inkopen bij Basarz op de Groningse vismarkt. In hun winkel vind je allerlei soorten broden, kazen, vleeswaren, wijnen, salades. Zelfs warme (oven)gerechten zijn verkrijgbaar. Catering is ook mogelijk.
www.basarz.nl  

5. Kleine hapjes
Q-LI is een goed adres voor catering. Je krijgt de hapjes in koelkboxen thuis met bijgevoegde instructie hoe je ze moet afmaken. Maar ze doen ook aan catering op maat, een walking diner of kok aan huis voor een intiem diner met vrienden.
ww.q-li.nl

artikel3

Beeld: Hier & Daar, Lisette Kreischer