Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Geen vrijwillige keuze: dít familielid is nauwelijks tot níet meer te zien in nieuw seizoen ‘Chateau Meiland’

Geen vrijwillige keuze: dít familielid is nauwelijks tot níet meer te zien in nieuw seizoen ‘Chateau Meiland’

Geen vrijwillige keuze: dít familielid is nauwelijks tot níet meer te zien in nieuw seizoen ‘Chateau Meiland’

Het aftellen tot een gloednieuw seizoen van ‘Chateau Meiland’ is begonnen. Fans krijgen dan eindelijk te weten waar Martien en zijn gezin naartoe verhuizen na hun korte avontuur in Hengelo, en of déze gigantische villa echt hun volgende optrekje wordt. Helaas is er ook minder goed nieuws over de nieuwe reeks. Eén familielid gaan we namelijk nog maar nauwelijks terugzien en dat is niet vrijwillig. 

Nieuw seizoen ‘Chateau Meiland’

Vanaf aanstaande maandag (1 maart) kunnen fans van Chateau Meiland weer genieten van gloednieuwe afleveringen. Daarin zal het dochtertje van Maxime helaas maar weinig te zien zijn. “Onze kleine Claire gaat er dit seizoen min of meer uit”, vertelt Erica in een interview met Veronica Magazine.

SZW

Dat Claire amper nog te zien zal zijn in Chateau Meiland, komt doordat de inspectie van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft ingegrepen. “Van de Inspectie SWZ mag zij maar vijf keer per jaar op televisie komen”, legt Erica uit. “Erg jammer, ook voor de kijkers.”

Onhandig

Erica noemt het niet alleen jammer dat Claire nog maar weinig in de realityserie te zien zal zijn, ook vindt ze het maar wat onhandig. “Claire hobbelde altijd gewoon mee, maar de inspectie doet net alsof ze hard aan het werk is. Als wij nu aan het draaien zijn en Claire zit ergens waar wij moeten zijn, dan moet zij uit beeld: ‘Kom maar meid, ga hier maar even achter de iPad’. Iets wat ze helemaal niet wil.”

Niet werkbaar

De Meilandjes gaan niet zomaar akkoord met de eis van de inspectie. Sterker nog, volgens Erica is de producent momenteel bezig met een advocaat om te kijken of er iets tegen gedaan kan worden. “Want het is niet werkbaar”, vindt de vrouw van Martien. “De eerste drie afleveringen is ze waarschijnlijk nog wel te zien, maar ja, daarna kwamen er twee dames van de inspectie.”

Lees ook
Zou het dit keer wél kloppen? ‘In déze gigantische villa in Noordwijk gaan de Meilandjes wonen’

Twee afleveringen per week

Het is dus nog maar de vraag of Claire daadwerkelijk amper nog te zien zal zijn in Chateau Meiland. Wat we in ieder geval wél zeker weten, is dat het nieuwe seizoen vanaf maandag 1 maart op de buis verschijnt. En dat twee keer per week; op maandag en donderdag. Wijnen, wijnen, wijnen!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland)

Bron: Superguide.nl | Beeld: Talpa, Instagram