Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > ‘Boer zoekt Vrouw’-deelnemer Erik: ‘Ik had alles willen achterlaten voor Annemiek’

‘Boer zoekt Vrouw’-deelnemer Erik: ‘Ik had alles willen achterlaten voor Annemiek’

‘Boer zoekt Vrouw’-deelnemer Erik: ‘Ik had alles willen achterlaten voor Annemiek’

Hoewel Annemiek in ‘Boer zoekt Vrouw’ zowel Jelte als Erik de deur wees, leek er even nog hoop te zijn voor de paardenliefhebber uit Gelderland. Toch bleek in de laatste aflevering van het populaire programma dat de twee er tóch voor hadden gekozen om niet samen verder te gaan. De reden: de afstand. Of… zit de vork anders in de steel?

Afscheid ‘Boer zoekt Vrouw’

Meer dan drie miljoen mensen zagen hoe Annemiek en Erik toch besloten om afscheid van elkaar te nemen. Dit zou te maken hebben met de grote afstand: zij woont immers in Drenthe, terwijl hij een paardenfokkerij in het Gelderse Wenum-Wiesel runt.

‘Komt niet bij elkaar’

Maar had het wel écht met de afstand te maken? Erik stelt nu dat hij alles had willen opgeven voor de boerin. “Eigenlijk ben je zo dichtbij, maar toch ook weer niet. Je vindt haar superleuk, en zij geeft aan jou ook leuk te vinden. Maar het komt niet bij elkaar”, aldus Erik in een openhartig interview op de website van Boer zoekt Vrouw. “Dat is echt wel heel zuur.”

Lees ook
Kijkers raken niet uitgepraat: bizar afscheid én dubbele vrijwillige (!) exit in ‘Boer zoekt Vrouw’

Alles achterlaten

Waar Erik echt van baalt? “Dat we er niet eerder over hebben gepraat. Hadden we het niet moeten bekijken op langere termijn. Moeten we het wel zo snel aan de kant gooien? Dat hadden we echt anders kunnen doen. Achteraf gezien had het niet hoeven stuklopen op praktische zaken. We hadden nog tijd genoeg om te kijken of we een toekomst hadden samen. Ik had de boel wel willen achterlaten voor haar.” Zou het stel dan misschien toch nog bij elkaar komen? Wordt vervolgd…

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: KRO NCRV