Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Emotionele bevalling voor ‘GTST-Demi’, kijkers in tranen

Emotionele bevalling voor ‘GTST-Demi’, kijkers in tranen

Emotionele bevalling voor ‘GTST-Demi’, kijkers in tranen

Gisteravond was het dan eindelijk zover. Zoontje Tom van puberdochter Demi Verduyn kwam ter wereld. Een heftig en emotioneel moment voor de hele familie. Maar niet alleen vloeiden er tranen in Meerdijk. Ook de kijkers hielden het niet droog toen ‘GTST’-Demi na de bevalling haar zoon in haar armen nam.

Bevalling ‘GTST’-Demi

Demi besloot om het babytje af te staan aan adoptieouders. Toch vindt ze het na de zware bevalling maar niets dat ze haar zoontje Tom niet kan zien. Ze wil dan ook heel graag haar kindje nog even vasthouden voordat ze het afstaat. De tienermoeder raakte gedurende haar zwangerschap al erg gehecht aan het jongetje, dat ze dus ook al een naam gaf. Op het moment dat ze het kleintje in haar armen krijgt, zien we dan ook meteen emotie ontstaan bij de kersverse moeder. Ook ouders Julian en Saskia houden het niet meer droog als ze hun dochter met hun kleinkind zien.

Emotioneel afscheid

Broer Steef en zus Merel kwamen – ondanks dat papa Julian het afraadde – toch ook naar het ziekenhuis gesprint. Vader Julian wilde wachten met bezoek totdat Tom was afgestaan aan de adoptieouders. Een heel slecht idee bleek dat achteraf niet te zijn. Want als de hele familie binnenstapt vloeien er bij iedereen tranen. Nadat elk gezinslid het kleintje heeft vastgehouden, is het toch echt tijd om de adoptieouders erbij te halen die inmiddels staan te poppelen op de gang. Een zwaar en emotioneel afscheid voor Demi en het gezin.

Lees ook
Nu GTST’s Demi bíjna gaat bevallen: zó zag actrice Noa Zwan er zelf uit als baby

Huilende kijkers

Ondertussen moest Jojo auditie doen met een liedje die ze geschreven had voor Demi en haar zoon. Het prachtige liedje is op de achtergrond te horen, terwijl Demi zich klaarmaakt voor het afscheid. Die combinatie bleek té emotioneel te zijn voor de kijkers thuis, die samen met iedereen in Meerdijk, in tranen uitbarstte.

Complimenten voor de makers

Ook krijgen de makers van de soap veel complimenten van de kijkers thuis.

Liedje Jojo

Het liedje van Jojo (Stephanie van Eer) is ook gelijk trending.

Voor de fans van het nummer, is er goed nieuws. De soapmakers zagen het succes van het nummer waarschijnlijk al aankomen en besloten het nummer inderdaad gelijk op Spotify te zetten. Ook op het Instagram account van ‘Goeden Tijden, Slechte Tijden’ is het nummer te beluisteren en zijn de emotionele beelden nogmaals te bekijken.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst)

Beeld: still, Instagram