Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Eindelijk! Met dit wijnglas krijg je nooit meer wijnvlekken op je tanden

Eindelijk! Met dit wijnglas krijg je nooit meer wijnvlekken op je tanden

Eindelijk! Met dit wijnglas krijg je nooit meer wijnvlekken op je tanden

wijnAls jij een liefhebber bent van een goed glas Pinot Noir (of een slecht glas Chateau Migraine), heb je vast wel eens gemerkt dat je tanden na slechts een paar slokken al zo’n nare, rood-paarse gloed beginnen te vertonen. Kan je nagaan hoe de staat van je mond is na een glas of vier. Niet precies de charmante look waar jij dit weekend voor wilde gaan.

Gelukkig kan dat probleem met deze nieuwe wijnglazen voortaan voorgoed verleden tijd worden. De Wino Sippers zijn wijnglazen, die er weliswaar een beetje vreemd uitzien, maar jouw tanden en mondhoeken definitief rode wijn vrij houden.

Nippen

De glazen – die wel iets weghebben van een pijp – maken dat je kleine slokjes kan nippen, die direct achter in je mond belanden waardoor je tanden gespaard blijven van aanslag. Heeft een rietje in je glas steken niet precies hetzelfde effect? Jazeker, maar echt charmant is dat niet.

Let the weekend begin – in the style of fun! #WinoSippers #wine #drinks

A photo posted by Vat19 (@vat19) on

Niet dat wij de Wino Sippers nu direct het toonbeeld van elegantie willen noemen, maar leuk zijn ze wel. Ze hebben zelfs handige pootjes waardoor ze ook handig op tafel kunnen blijven staan. Schattig!

De glazen zijn (nog) niet in de winkel te koop, maar bestellen kan wel – via Amazon.

Lees ook: