Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Je eigen blog opstarten? Dat doe je nu met BlogLovers

Je eigen blog opstarten? Dat doe je nu met BlogLovers

Je eigen blog opstarten? Dat doe je nu met BlogLovers

Er duiken steeds meer en meer bloggers op online en ook in 2017 draait het allemaal om het delen van jouw gedachten en gebeurtenissen in het leven. Of je nu geïnteresseerd bent in mode en beauty of in reizen of koffie drinken, in een blog kun je jouw passies delen met de buitenwereld. En dankzij BlogLovers wordt dat hele proces nu nog een tikkeltje gemakkelijker!

BlogLovers lanceerde gisteren zijn internationale blogplatform in Nederland, waardoor vrouwen op een gemakkelijke manier hun eigen blog kunnen opstarten. Het is helemaal gratis en je hoeft er geen technische expertise voor te hebben. BlogLovers biedt namelijk je enkele standaard templates aan voor de styling van je site, maar met de BlogLovers blog creator zijn er talloze mogelijkheden om je blog verder te personaliseren. Zo kun je bijvoorbeeld ook zelf een persoonlijke domeinnaam verzinnen.

Voor ambitieuze dames – lees: je wil er geld aan verdienen – is er zelfs nog een extra aspect mogelijk. Zo kan je via BlogLovers profiteren van samenwerkingen met onder andere VTWonen en ASOS. Producten van deze merken kunnen middels enkele simpele tools worden geïntegreerd en verkocht via jouw persoonlijke blog.

In het onderstaande filmpje wordt het allemaal nog even uitgelegd.

Zin om je eigen blog te starten? Klik dan hier!

Lees ook: